Οι άνδρες χαλούν τρις βδομάδες από τη ζωή τους περιμένοντας τις γυναίκες να ψωνίσουν

0
Μία έρευνα που αναδεικνύει τις θυσίες που είναι διατεθειμένοι να κάνουν οι άνδρες, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις συντρόφους τους,
είδε το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν 2.000 άτομα, οι άνδρες «ξοδεύουν» τρεις ολόκληρες εβδομάδες από τη ζωή τους, αναμένοντας τις συντρόφους τους να κάνουν τα... ψώνια τους!

Ελάχιστοι έχουν γλιτώσει από τον κανόνα. Ποιος δεν έχει βιώσει την εμπειρία της... βόλτας για ψώνια με τη σύζυγο, ή την κοπέλα του; Αυτή η βόλτα, συνεπάγεται περίπου 23 συνολικά λεπτά αναμονή, έως ότου οι κυρίες διαλέξουν τα ρούχα και τα παπούτσια που υπόσχονται ότι θα τις μετατρέψουν σε θεές. Μόνο που την ίδια στιγμή, ο άνδρας πλησιάζει πιο κοντά στο... Θεό, καθώς περνάει το χρόνο του δίχως στην ουσία αντικείμενο και οπωσδήποτε δίχως να διασκεδάζει ή έστω να περνάει καλά.

Όπως αναφέρεται στην έρευνα, τα ζευγάρια συνηθίζουν να πηγαίνουν δύο φορές το μήνα για ψώνια, κάτι που σημαίνει ότι ο άνδρας χάνει 43 λεπτά από τη ζωή του το μήνα! Με βάση το μέσο όρο ζωής, το συνολικό αποτέλεσμα είναι τρεις εβδομάδες, στην καλύτερη περίπτωση, διότι υπήρξαν περιπτώσεις που ξόδευαν 30 λεπτά αναμονής σε κάθε μαγαζί που έμπαινε το ζευγάρι!

Στην Ελλάδα, βέβαια, η παραπάνω έρευνα δεν βρίσκει εφαρμογή, διότι ελάχιστα είναι πλέον τα ζευγάρια που πηγαίνουν για ψώνια στα καταστήματα, πολύ δε περισσότερο δύο φορές το μήνα! Η ποιοτική διαφορά με το εξωτερικό, εκτός βέβαια των υψηλότερων μισθών, είναι ότι πληρώνοντας δύο φορές το μήνα, ή και κάθε εβδομάδα. Στην Ελλάδα, αν έχεις δουλειά, παρακαλάς να πληρωθείς... μία φορά το μήνα και στην ώρα σου. Οπότε, τα ψώνια αφαιρούνται από τον τακτικό -τουλάχιστον- προγραμματισμό.

 Ως εκ τούτου, η κρίση έχει και τα καλά της στη χώρα μας. Διότι με αυτόν τον τρόπο, οι άνδρες «εξοικονομούν» τρεις εβδομάδες τουλάχιστον από τη ζωή τους, τις οποίες θα «ξόδευαν» στην αναμονή του shopping therapy των συντρόφων τους! Κάτι είναι και αυτό...

 protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !