Ποιος ηθοποιός είπε για το σεξ: Οσο πιο καλή μηχανή έχεις, τόσο πιο αποδοτικός είσαι;

0




Ο Δημήτρης Βλάχος υποδέχεται το Down Town Κύπρου στο γυμναστήριό του στο Ο.Α.Κ.Α. και αποκαλύπτεται ψυχή τε και σώματι στον Γιώργο Πράσινο.


Κατάφερες και πήρες δίπλωμα βοηθού ακτινολόγου… 

Ναι, όντως. Πήγα σε τεχνικό λύκειο για βοηθός ακτινολόγου, γιατί ήθελα απλώς να τελειώσω το λύκειο και να έχω μια ειδικότητα. Ο λόγος που επέλεξα να πάω σε αυτή την κατεύθυνση ήταν ότι τότε πίστευα πως θα έρχονταν ωραίες γυναίκες που θα γδύνονται για την εξέταση! (γελάει). Μόλις μας είπαν ότι στα νοσοκομεία έρχονται κυρίως γυναίκες τρίτης ηλικίας, αμέσως ξενερώσαμε όλοι… Παρόλα αυτά τελείωσα το ΤΕΛ και τότε αποφάσισα να ξεκινήσω στην σχολή του ΑΝΤ1 για τηλεσκηνοθεσία και ηχοληψία. Μου άρεσε να ασχοληθώ με το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο πρώτο «Big Brother» ως τηλεσκηνοθέτης, ήμουν μέσα στο σπίτι και «οδηγούσαμε» τις κάμερες.

Έχεις βγάλει χρήματα από την τηλεόραση; 

Έχω αμειφθεί καλά, και από την τηλεόραση αλλά και από διαφημίσεις, για τα δεδομένα μου. Αλλά το ξεκίνημά μου συνέπεσε και με την αρχή της κρίσης. Προσωπικά, έχω ένα καλό, είμαι πολύ οργανωτικός όσον αφορά στα χρήματά μου. Μπορεί να είμαι σπάταλος, αλλά πάντα θα φροντίσω να έχω και την ασφάλεια μου.

Θυμάσαι μια μεγάλη σπατάλη που έκανες και την ευχαριστήθηκες πολύ; 

Σπατάλες κάνω στα ταξίδια. Μια φορά έμεινα για ένα μήνα στην Αμερική και ξόδεψα 6000 δολάρια. Για κάποιους αυτό το ποσό μπορεί, βέβαια, να είναι ασήμαντο, αλλά και για πολλούς είναι τεράστιο.

Μια και αναφέρεις την Αμερική, πηγαίνεις πολύ συχνά πλέον… 

Πάντα ήθελα να πάω στην Αμερική. Η πρώτη φορά που κατάφερα να πάω εκεί ήταν το 2008, όπου επισκέφθηκα τη Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι. Μου αρέσει η αμερικανική νοοτροπία, ο τρόπος ζωής. Από τότε, πηγαίνω συχνά και μένω 2-3 μήνες κάθε φορά. Πηγαίνοντας εκεί, ξεφεύγω από την ελληνική πραγματικότητα κι αυτό μου αρέσει πολύ!

Η άσκηση σε έχει βοηθήσει στην αντοχή στο σεξ; Ο Sting είχε πει ότι έχει εντρυφήσει στο ταντρικό σεξ και μπορεί να κάνει έρωτα μέχρι και πέντε ώρες. 

Μα και το σεξ είναι σαν γυμναστική άλλωστε: όσο πιο καλή μηχανή έχεις, τόσο πιο αποδοτικός είσαι!

Είναι πιο εύκολο το σεξ, όταν έχεις τέτοιο κορμί; 

Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες πέφτουν τόσο με το σώμα. Ναι, ξέρω πως θα μου πεις ότι ακούγεται τετριμμένο, αλλά αλήθεια, νομίζω πως θα «υποκύψουν» στην προσωπικότητα και στο χιούμορ. Μπορεί να είναι η πρώτη προσέγγιση, αλλά δεν νομίζω ότι θα παραμείνει κοντά σου. Φυσικά, για όσες θέλουν κοιλιακό, τότε κοιλιακό! Δεν είναι κακό!

Όταν είσαι σε σχέση, είσαι πιστός; 

Θέλω να είμαι. Παλιότερα δεν ήμουν πολύ πιστός. Πλέον, δεν κάνω σχέση αν δεν είμαι πιστός. Κάνουμε σχέση όχι για να έχουμε νέα προβλήματα, αλλά για να ηρεμήσουμε. Αυτό λέω και στους φίλους μου: «αν είναι να τσακώνεστε συνέχεια, χωρίστε!».

Δηλαδή, δεν έχεις απατήσει ποτέ κοπέλα σου; 

Έχει τύχει και το έμαθε. Είμαι πολύ καλός σε αυτό, στο ψέμα, στο να τα μπαλώνω, το ομολογώ (σκύβει το κεφάλι σαν να ντρέπεται). Τότε το μπάλωσα κάπως, αλλά όταν χωρίσαμε της το παραδέχτηκα ότι την είχα κάνει τάρανδο. Ξέρω ότι δεν είναι πολύ ηθικό, αλλά θες η ηλικία, οι ορμές…

Αν μάθαινες ότι η σύντροφός σου σε έχει απατήσει, ποια θα ήταν η αντίδρασή σου; 

Είμαι λίγο πουριτανός! Αν μάθω ότι έχει κάνει κάτι, νιώθω ότι δεν θα μπορώ να είμαστε μαζί. Καλύτερα να μην το μάθω. Μέχρι τώρα, δεν το έχω μάθει ποτέ! Είμαι χαλαρός στη σχέση μου, δεν θα κάτσω να δω κινητά, να κάνω έλεγχο, δεν είμαι παθολογικά ζηλιάρης. Γιατί, αν θέλει η άλλη να στο κάνει, θα το κάνει!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !