Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Καλογρίτσα μετά και το «όχι» του Ευαγγελάτου...

0

Πέρα από τις επιθέσεις που δέχεται η εταιρεία συμφερόντων Ι.Β.Καλογρίτσα που απέκτησε τη μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες και έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των mediα,υπάρχει κι ένα αντικειμενικό γεγονός που απορρέει από το αποτέλεσμα του διαγωνισμού ,και είναι η απαίτηση για τη δημιουργία ενός νέου καναλιού μέσα στους επόμενους μήνες. 

Κι εδώ ακριβώς είναι το πρόβλημα, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν προκύπτει κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη… Υπάρχουν συζητήσεις, εισηγήσεις, ιδέες, προτάσεις,αλλά καμία, μέχρι αυτή την ώρα, χειροπιαστή πρόοδο που να οδηγεί στο βασικό στόχο που είναι η δημιουργία του νέου καναλιού. Επι πλέον, τα μηνύματα από την πλευρά του ALPHA και ειδικότερα από το περιβάλλον του Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος ήταν ένας από τους βασικούς συνομιλητές της οικογένειας Καλογρίτσα, δεν είναι αισιόδοξα,ή τουλάχιστον, δεν προκύπτει- και λόγω της απουσίας του προέδρου του καναλιού στις ΗΠΑ- κάποια νέα εξέλιξη. Μάλιστα οι γνωρίζοντες τις προθέσεις Κοντομηνά, δίνουν περισσότερες πιθανότητες στο σενάριο να μην προχωρήσει η συνεργασία με Καλογρίτσα, παρά το αντίθετο!

Που σημαίνει ότι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά και η πλευρά του ALPHA δεν μετακινηθεί από την αρχική της άρνηση,η εταιρεία Καλογρίτσα θα πρέπει σε εξαιρετικά σύντομο χρόνο να δημιουργήσει ένα νέο κανάλι από μηδενική βάση.Κάτι που σημαίνει μια τιτάνια κινητοποίηση, συνδυαστικά με την άμεση διάθεση εκατομμυρίων ευρώ, αφού είναι πολλαπλάσια τα ποσά που απαιτούνται όταν ξεκινάει κανείς από το μηδέν! Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία ένδειξη στον ορίζοντα,πέρα από την αρνητική διάθεση της πλευράς Κοντομηνά να συνεργαστεί με τον νέο καναλάρχη,αλλά και της  επίσης -σχεδόν, δημόσιας -διάψευσης του Νίκου Ευαγγελάτου μέσω της εκπομπής του,κι άρνησης να συνεργαστεί με την πλευρά Καλογρίτσα για το νέο κανάλι, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Είμαι εδώ… Μένω στο “ΕTV”… Γιατί το πιστεύω και είναι μια συνειδητή απόφαση».

Είναι σαφές,λοιπόν,ότι το εγχείρημα Καλογρίτσα σε αυτή τη φάση τουλάχιστον βρίσκεται στον αέρα,και θα απαιτηθεί όπως ήδη αναφέρθηκε τεράστια προσπάθεια για να δημιουργηθεί κάτι από μηδενική βάση.

Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !