Κατερίνα Μισιχρόνη:Τι κοινά έχει με τον ρόλο της στο σίριαλ του ΣΚΑΪ,«Προδοσίες»;


Η ηθοποιός,Κατερίνα Μισιχρόνη,επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ,αφού θα πρωταγωνιστεί στο νέο σίριαλ του Στράτου Μαρκίδη,«Προδοσίες».Η ίδια μιλά για τον ρόλο της στη σειρά αυτή...

Στις «Προδοσίες» υποδύεστε τη Ζωή. Θα ήθελα να μου πείτε λίγα λόγια για τον ρόλο σας. 

''Η Ζωή εμφανίζεται στα πρώτα επεισόδια σε μια έντονη ερωτική σχέση με τον Στέφανο, τον οποίο ενσαρκώνει ο Πέτρος Λαγούτης. Είναι ερωτευμένη μαζί του, αλλά στη συνέχεια θα γίνει ξανά ζευγάρι με τον αδελφό του,τον Άρη (Γιώργος Αναγιωτός), και θα παρακολουθήσουμε μια παράξενη ιστορία μεταξύ τους. Ο Στέφανος έχει έναν άσχημο γάμο και συναντάει τη Ζωή ενώ είναι παντρεμένος. Μέχρι που εμφανίζεται ο Άρης. Η Ζωή στο παρελθόν είχε σχέση με τον Αρη. Εξαιτίας μιας προδοσίας η ζωή της αλλάζει 180 μοίρες, παίζει καταλυτικό ρόλο. Είναι ένας χαρακτήρας που όσο τον γνωρίζω ,τον αγαπώ και περισσότερο. Έχει κάποια θετικά στοιχεία για εμένα. Σε κάποια ταυτίζομαι κιόλα. Είναι αποφασιστική και παίρνει ρίσκο''.

Οι διαφορές σας ποιες είναι;

''Αν επανερχόταν μια σχέση από το παρελθόν, δεν νομίζω ότι θα το έκανα. Δεν γυρίζω πίσω. Επειδή όταν θέλω κάτι το φτάνω μέχρι τέλους, έχω εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, όταν κάτι πια τελειώνει για μένα είναι οριστικό''.

Έχετε προδοθεί; 

''Ναι, έχω ζήσει προδοσίες και σε προσωπικό και σε φιλικό επίπεδο''.

Πηγή:Τv Έθνος

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: