Οι μονομάχοι της νέας τηλεοπτικής σεζόν

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0









Γράφει η Νάνσυ Νικολαίδου στο tvέθνος:

 Μάχες για... γερά νεύρα προβλέπονται τον προσεχή χειμώνα στην TV, αν υλοποιηθεί ο αρχικός προγραμματισμός των καναλιών, αν και όλα δείχνουν ότι με τη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες οι σχεδιασμοί θα ανατραπούν.

Την ώρα που όλα τα κανάλια ή μάλλον σχεδόν όλα, μάχονταν για να κερδίσουν μία αδειοδοτημένη θέση κάτω από τον τηλεοπτικό ήλιο, τα διευθυντικά τους στελέχη συνέχιζαν με πυρετώδεις ρυθμούς να στήνουν το πρόγραμμα που έχουν σχεδιάσει να μας παρουσιάσουν αυτό τον χειμώνα.
Με άλλα λόγια, τι κι αν κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει για το πώς ακριβώς θα λειτουργήσει τελικά τη σεζόν 2016-2017 η ελληνική, ιδιωτική τηλεόραση, ο τηλεοπτικός μηχανισμός μέχρι προχθές εξακολουθούσε να λειτουργεί κανονικά, σαν να μη συμβαίνει τίποτα ή σαν να μην επρόκειτο να αλλάξει τίποτα στον τηλεοπτικό μας αέρα. Σας παρουσιάζουμε τους μονομάχους της νέας τηλεοπτικής χρονιάς που αναμένουν την έναρξη της μάχης, η οποία ίσως να έχει μικρότερη διάρκεια!

Ξεκινώντας από το πρωί, στις 7.00 θα είναι στο πόστο του τόσο ο Γιώργος Παπαδάκης με το «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 όσο και οι Λυριτζής-Οικονόμου με την «Πρώτη Γραμμή» στον ΣΚΑΪ. Με την ενημέρωση και αυτή τη χρονιά εννοείται πως θα τα βάλει η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Happy Day» μέσα από τον ALPHA, ενώ στη μάχη πέφτει φέτος και η Κατερίνα Κανούργιου, με την εκπομπή της στο Epsilon , «Βάλε καφέ να στα πω»! Σημαντικές αλλαγές, όμως, θα υπάρξουν στην πρωινή ζώνη 10.00 με 1.00!

Η κυριότερη είναι η αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα από το «Πρωινό ΑΝΤ1» με τη Φαίη Σκορδά να αναλάμβάνει το τιμόνι της εκπομπής. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η μεγάλη ευκαιρία στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη να κάνουν την έκπληξη, σερβίροντας το δικό τους ολόφρεσκο πρωινό μέσα από το Epsilon. Βέβαια, η γνωστή παρουσιάστρια και το ζευγάρι θα έχουν απέναντί τους καθημερινά τόσο την Πόπη Τσαπανίδου και το LIVE U» στο Star, όσο και το «Τώρα» της Αννας Μπουσδούκου στον ΣΚΑΪ.

Στη μάχη της πρωινής ζώνης 7 π.μ. - 10 π.μ. ρίχνονται οι Γιώργος Παπαδάκης, Βασίλης Λυριτζής - Δημήτρης Οικονόμου, Σταμα-τίνα Τσιμτσιλή και Κατερίνα Καινούργιου.
Στη μάχη της πρωινής ζώνης 7 π.μ. - 10 π.μ. ρίχνονται οι Γιώργος Παπαδάκης, Βασίλης Λυριτζής - Δημήτρης Οικονόμου, Σταμα-τίνα Τσιμτσιλή και Κατερίνα Καινούργιου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η καθημερινή μεσημεριανή ζώνη, όπου η Ελένη Μενεγάκη δεν θα παίζει πια... μόνη ή σχεδόν μόνη. Η Χριστίνα Λαμπίρη επιστρέφει στη μεσημεριανή ζώνη που την ξέρει καλά, κάνοντας χαρντ κορ gossip, με την εκπομπή «La biri-biri». Η Ζήνα Κουτσελίνη αναλαμβάνει κι αυτή να παίξει καθοριστικό ρόλο στο μοίρασμα της πολυπόθητης πίτας τηλεθέασης. Η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν συνεχίζεται απλώς, αλλά η διάρκειά της παρατείνεται μέχρι και τις 3.00 το μεσημέρι!

Φυσικά η μάχη θα είναι σκληρή και το απόγευμα, μιας και η Τατιάνα Στεφανίδου και το «Τατιάνα Live» θα αναμετρηθούν φέτος με τον Νίκο Μουτσινά, τη Μαρία Ηλιάκη και το «Ξανά Δέστε τους» του Alpha. Τα απογεύματά μας θα έχουν και μεγάλες δόσεις μαγειρικής, αφού ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και το «Blind Taste» θα βρίσκονται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο πρόγραμμα του Star, ενώ όλο και κάτι θα... «τσιγαρίζεται» και στον ΣΚΑΪ!

Πώς θα κλείνουν οι ημερήσιες τηλε-μονομαχίες; Ο Χρήστος Φερεντίνος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Πέτρος Πολυχρονίδης γίνονται και πάλι παιδιά και το ρίχνουν στο... παιχνίδι. Ο Χρήστος έρχεται με το θρυλικό «Deal» στα απογεύματα του ALPHA, ο Γρηγόρης θα συνεχίσει να μας λέει «Η δική μου μαμά μαγειρεύει καλύτερα» και ο Πέτρος θα γυρίζει μετά μανίας και πάλι τον «Τροχό». Μονομαχίες θα έχουμε και στο Σου-Κου, όπου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το «Σπιτάκι» της στον Alpha θα πρέπει να διασταυρώσει τις... τρέσες της με τη Ναταλία Γερμανού, η οποία επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος και έπειτα από τέσσερα χρόνια θα είναι και πάλι η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου, μέσα από το Epsilon.

Η Μαρία Μπεκατώρου, τέλος, θα βγαίνει στον αέρα κάθε Σάββατο και Κυριακή στη 1.00 το μεσημέρι μέσα από τον ΑΝΤ1, απέναντι από τα «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη στο Epsilon.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !