Αυτά τα βήματα θα ακολουθηθούν αφού δοθεί και η 4η άδεια...


Σήμερα απόγευμα προς βράδυ φαίνεται πως θα έχουμε τελικά στα...χέρια μας την επίσημη-κι άκρως κομβική- ανακοίνωση με τα 4 ονόματα των εταιρειών-καναλαρχών που παίρνουν για 1η φορά άδεια τηλεοπτική.

Ωστόσο,όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγο(δες εδώ),αν κι αναμενόταν τώρα το μεσημέρι η ολοκλήρωση της δημοπράτησης,το βαν που τροφοδοτεί τους συμμετέχοντες με φαγητό έφτασε ξανά στο κτήριο,πράγμα που δήλωσε ρητά πως...έχουμε δρόμο μπροστά μας!

Πώς θα γίνει,όμως,η ενημέρωση του Τύπου;Τι βήματα απαιτούνται μετά και την τελευταία άδεια;Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ,λοιπόν,με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα συνταχθεί το πρακτικό που θα υπογράψουν οι επιχειρηματίες που έχουν κατοχυρώσει μία άδεια και θα ενημερωθεί τη συνέχεια ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λ. Κρέτσος, ο οποίος θα προσέλθει στα γραφεία της Γ.Γ.Ε.Ε.. Αφού ενημερωθεί για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ενημερώσει τον Τύπο.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: