Σταύρος Θεοδωράκης: Με τις ήττες προχωράει ο άνθρωπος.

0
Στην εφημερίδα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη, παραχώρησε συνέντευξη ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο βουλευτής και πρόεδρος του Ποταμιού, αναφέρθηκε και στην πορεία του στην τηλεόραση αλλά και στις ήττες που αντιμετωπίζει κάθε άνθρωπος στη ζωή του.

Και πως ξαφνικά βρεθήκατε στην τηλεόραση;
Ε όχι και ξαφνικά. Στην τηλεόραση πήγα μετά από 15 χρόνια σε εφημερίδες και ραδιόφωνα. Πρώτη – Μεσημβρινή – Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία … Και μαζί ραδιόφωνα. Κανάλι 15 – 902 αριστερά στα FM – ΣΚΑΪ. Όλος ο κύκλος.
Έχετε δουλέψει και στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΚΚΕ; Τον 902 αριστερά στα FM;
Ναι. Χωρίς να είμαι κομμουνιστής. Ήταν η εποχή που το ΚΚΕ επιχειρούσε ανοίγματα σε ένα ευρύτερο χώρο. Και μαζί με τον Καφετζόπουλο κάναμε μια τολμηρή εκπομπή. «Στην ουρά του γαϊδάρου», την λέγαμε. Ώσπου βρεθήκατε με δική σας εκπομπή στην τηλεόραση. Οι περισσότεροι της γενιάς μου είχαν κάποια ευκαιρία στην τηλεόραση. Γιατί από την μια μέρα στην άλλη παρουσιάστηκαν και τρία και πέντε και επτά κανάλια.
Βγάλατε αρκετά λεφτά από την τηλεόραση; 
Αρκετά αλλά δεν μας τα χάριζαν. Οι Πρωταγωνιστές ήταν η δημοφιλέστερη εκπομπή στο νεανικό και στο γυναικείο κοινό και είχε τα περισσότερα διαφημιστικά έσοδα στην βραδινή ζώνη. Έτσι μπορούσα και διεκδικούσα λεφτά για μένα και για τους συνεργάτες μου και βέβαια και για την παραγωγή της εκπομπής, για να μπορούμε κάθε χρόνο να είμαστε και καλύτεροι.
Πάντως με αφορμή τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων απευθυνθήκατε – πάλι από το Facebook – σε αυτούς που απέτυχαν λέγοντας ότι και εσείς είχατε αποτυχίες στην ζωή σας. 
Μα ναι. Με τις ήττες προχωράει ο άνθρωπος. Αν τα βρεις όλα στρωμένα δεν θα κατακτήσεις αληθινά τίποτα στην ζωή σου.
Δεν μείνατε όμως ποτέ μόνο στην τηλεόραση. Κάποια στιγμή είχατε και δικό σας site, το protagon.
Το protagon δεν ήταν δικό μου. Ήταν πολυμετοχικό. Μέτοχοι ήταν 25 δημοσιογράφοι. Ήταν ένα πετυχημένο πείραμα ενός συνεταιριστικού ιντερνετικού μέσου. Μια υγιής επιχείρηση, χωρίς τραπεζικό δανεισμό. Και τα λίγα κέρδη που έβγαζε τα μοιραζόμασταν κάθε χρόνο όσοι γράφαμε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !