Δέσποινα Βανδή: «Δεν μπορούσα σε κάποια σημεία να τραγουδήσω»

Έναν ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο έχουν βρεί στην Heaven, την δισκογραφική εταιρία της Δέσποινας Βανδή, αφού δημιούργησαν ένα "ημερολόγιο" που μετρά αντίστροφα μέχρι την κυκλοφορία του νέου δίσκου της τραγουδίστριας. 

Έτσι λοιπόν κάθε μέρα μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου που αναμένεται η κυκλοφορία του δίσκου βλέπουμε προσωπικές στιγμές της Δέσποινας μέσα απο τα κοινωνικά της δίκτυα. 

Έτσι και εχθές όπου ανέβασε μια φωτογραφία με τον τίτλο του καινούργιου της τραγουδιού «Πέρασα να δω» και μαζί του έγραψε : «Πέρασα να δω...Έρχεται σε λίγες μέρες! @vasilisgavriilidis Αγγελική Μακρυνιώτη! Μονό μια γυναίκα θα μπορούσε να εκφράσει έτσι το συναίσθημα της και μόνο ο Βασίλης θα μπορούσε με τη μελωδία του να απογειώσει την απόγνωση που περιγράφουν οι στίχοι της Αγγελικής! Σας ευχαριστώ που μου το εμπιστευτήκατε. Ακόμα δε μπορώ να ξεχάσω που δε μπορούσα σε κάποια σημεία να τραγουδήσω! Ένας κόμπος εμπόδιζε τη φωνή μου να πει "ήταν τόσο αμήχανη στιγμή, τι να πεις που δεν είναι ειπωμένο, έτρεμες που ήμασταν μαζί η που απλά κοιτούσες έναν ξένο» 


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: