Αυτός είναι ο λόγος που ο Μουτσινάς δεν δέχτηκε να μπει στο ΠΡΩΙΝΟ στο πλάι της Φαίης...


Ο Νίκος Μουτσινάς από τη νέα σεζόν θα αναλάβει,μαζί με την Ηλιάκη,την απογευματινή ζώνη του Alpha.Ο παρουσιαστής,λίγο πριν αποχωρήσει από τον Αnt1,δέχτηκε πρόταση να σταθεί στο πλευρό της Φαίης Σκορδά,όμως,δεν τη δέχτηκε.Ο ίδιος,μιλώντας στο TV ΕΘΝΟΣ, δίνει τις εξηγήσεις του...

Δηλαδή, πέρσι δεν περνούσες καλά στον ΑΝΤ1; 

''Τα περνούσα σούπερ! Με την Μπεκατωρίτσα μου ήταν τέλεια τα Σου Κου. Στο πρωινό τα περάσαμε ωραία, όσο για το Familiar πραγματικά το απόλαυσα, το ευχαριστήθηκα όσο δεν πήγαινε άλλο. Όμως, σε ό,τι είχε να κάνει με το πρωινό, εμένα όλο αυτό το κόνσπετ, όλο αυτό το στιλ εκπομπής δεν μου πάει. Κακό είναι αυτό;''.

Δεν δέχτηκες και την πρόταση των Αντεννικών να βρεθείς στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στη μετά Λιάγκα εποχή στο ΠΡΩΙΝΟ; 

''Βέβαια... Ήταν τιμητικό που το κανάλι θέλησε να με εμπιστευτεί σε αυτή τη νέα φάση για το Πρωινό , τη Φαίη (Σκορδά) τη γουστάρω πολύ και ήθελα να συνεργαστώ μαζί της, όμως, όπως ήδη σου είπα, αυτό το στυλ εκπομπής δεν μου πάει. Πώς να στο πω διαφορετικά. Αν έμενα στο πρωινό, απλά θα πάθαινα κατάθλιψη! Δεν με ενδιαφέρει να κάνω καριέρα στα πρωινά. Δεν έχω αυτό το άγχος.''

Με άλλα λόγια, δεν θα άφηνες τη Μαρία (Μπεκατώρου) για τη Φαίη; 

''Όχι, δεν Θα άφηνα τη Μαρία για τη Φαίη! Δεν το Θεωρώ και δίκαιο, έντιμο, σοβαρό. Δεν Θα το έκανα αυτό στη Μαρία. Δεν Θα άφηνα το πρωινό Σου Κου γιατί δεν μου ταιριάζει, για να πάω στο καθημερινό από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, που είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα''.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: