Έκτη Παραολυμπιονίκης η Σταματοπούλου

Unknown
0
Μεγάλη επιτυχία για την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου η οποία κατάφερε να ολοκληρώσει τα 100μ. ελεύθερο S3 στους Παραολυμπιακούς του Ρίο, στην έκτη θέση.

Στον τελικό του αγωνίσματος, η 30χρονη αθλήτρια του Τυρταίου έκανε οτι καλύτερο μπορούσε και με 1:47.16 κατέλαβε την έκτη θέση στον τελικό που είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό. Να σημειωθεί ότι ακόμα και αν η Ελληνίδα κολυμβήτρια επαναλάμβανε την επίδοση των προκριματικών (1:44.34) που ήταν πανελλήνιο ρεκόρ, δε θα άλλαζε τίποτα καθώς η πέμπτη, Κινέζα Γκουοφέν Μενγκ έκανε 1:42.64. Νικήτρια με παγκόσμιο ρεκόρ η Καζακστανή Ζουλφίγια Γκαμπιντούλινα με 1:30:07, με δεύτερη την Κινέζα Κουιπίνγκ Πενγκ με 1:34.71 και τρίτη η Ουκρανή Όλγκα Σβιντέρσκα με 1:34.86.

Πανελλήνιο ρεκόρ ο Σεΐτης

Ο Μιχάλης Σεΐτης σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στον προκριματικό των 100μ. Τ44 με 11.30 καταρρίπτοντας το 11.3 που ανήκε στον ίδιο, έμεινε ωστόσο εκτός τελικού καθώς τερμάτισε στην έκτη θέση. Στο μήκος των γυναικών της κατηγορίας Τ47, η Στέλλα Σμαραγδή ήταν 10η. Η αθλήτρια του Στέφανου Μάμαλη είχε καλύτερο άλμα στα 4.87μ. ενώ τα υπόλοιπα δύο ήταν 4.84μ. και 4.83μ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !