Γνωστός πανελίστας συνελήφθη για ανθρωποκτονία

0

Μία από τις πιο αναγνωρίσημες τηλεοπτικές προσωπικότητες του Βρετανικού θεάματος, αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες που τον εμπλέκουν με φόνο! 

Ο λόγος για τον CJ de Mooi ή κατά κόσμον Joseph Connagh. Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο δημοφιλές show του BBC, Eggheads το οποίο του χάρισε και το παραπάνω ψευδώνυμο. Πρόκειται μάλλον για ένα από τα αγαπημένα quiz show του βρετανικού τηλεοπτικού κοινού. 

Τι συνέβη όμως με τον άνθρωπο που συμμετείχε σε αυτό; Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, υπήρχε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εις βάρος του από την Ολλανδική Αστυνομία στο Αεροδρόμιο του Heathrow. Ωστόσο έντονη εντύπωση προκαλεί ο τρόπος που εξεδώθη αυτό το ένταλμα. 

Ο ίδιος έγραψε πρόσφατα την αυτοβιογραφία του, και ανάμεσα σε άλλα αναφέρει πως πιθανώς να σκότωσε άνθρωπό στην Ολλανδία, όταν βρέθηκε εκεί πριν δύο δεκαετίες! Στο απόσπασμα από το βιβλίο αναφέρει πως έριξε γροθιά σε ληστή, που τον πλησίασε με μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια τον πέταξε σε κανάλι της πόλης. 

«Συνέβη τη λάθος μέρα και απλά “ξέφυγα”. Υποψιάζομαι ότι τον σκότωσα. Δεν έχω ιδέα τι του συνέβη», περιγράφει αναλυτικά στο βιβλίο του! 

peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !