Κοντομηνάς: Βοήθησα τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί τους πίστευα – Απών ο Λάκης Λαζόπουλος

Ομιλία απηύθυνε στα κορυφαία διοικητικά στελέχη του ALPHA, παρουσία των παρουσιαστών και των δημοσιογράφων ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Ηχηρή η απουσία του Λάκη Λαζόπουλου κατά τη σφοδρή επίθεση του ιδιοκτήτη του σταθμού εναντίον της κυβέρνησης λέγοντας ότι εξαπατήθηκε στην υπόθεση των αδειών και ότι ο ALPHAδεν πρόκειται να κλείσει καθώς υπάρχουν τρόποι να παραμείνει σε λειτουργία.

«Εγώ τους βοήθησα γιατί είναι νέοι άνθρωποι και πίστευα ότι θα βοηθήσουν τη χώρα, αλλά η πολιτική τους και οι επιλογές τους στην οικονομία οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή. Προσωπικά με κυνηγούν με μια ανύπαρκτη δικαστική υπόθεση για να με έχουν όμηρο και προσπαθούν να κλείσουν τον Alpha για να δώσουν τα κανάλια στους εκλεκτούς τους. Δεν πρόκειται, όμως, να κλείσουμε και έχουμε ήδη επεξεργαστεί τρόπους για να μείνουμε ζωντανοί» σημείωσε ο κ. Κοντομηνάς.

«Ακόμη και αυτοί που πήραν τις άδειες στην πραγματικότητα δεν τις θέλουν γιατί είναι ακριβές και οι τηλεοπτικοί σταθμοί, έτσι όπως είναι σήμερα η οικονομία, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγουν οικονομικά» επεσήμανε.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: