Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κι η Ευαγγελία Συριοπούλου για το νέο σίριαλ του ALPHA που βασίζεται σε κολομβιανή τηλενουβέλα!


Η νέα σειρά που στήνει ο Alpha, «Έλα στη θέση μου», βασίζεται,όπως είναι γνωστό,σε ξένο format,και συγκεκριμένα στην κολομβιανή τηλενουβέλα, «Nouevo Rico, Nouevo Pobre». Οι δυο από τους πρωταγωνιστές, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Ευαγγελία Συριοπούλου, παραχωρώντας συνέντευξη στο ''Τηλέραμα'' ,μιλούν για το πώς πιστεύουν ότι θα υποδεχτεί το κοινό το σίριαλ αυτό...

Γιάννης Τσιμιτσέλης:«Δεν είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Πολλά format από το εξωτερικό έχουν προσαρμοστεί με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική πραγματικότητα. Το ίδιο ελπίζουμε πως θα συμβεί και στη δική μας περίπτωση. Και γιατί να μη συμβεί δηλαδή; Πρόκειται για προσεγμένο σενάριο, με πολύ χιούμορ και φρέσκα πρόσωπα».

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Το ελληνικό κοινό είναι πολυπολιτισμικό! Το έχει αποδείξει άλλωστε και στο παρελθόν πως το ενδιαφέρον του παραμένει ενεργό όταν υπάρχουν καλή μυθοπλασία και ωραία ιστορία. Τώρα, όσον αφορά το "Ελα στη θέση μου", είναι τόσο καλά προσαρμοσμένο σε δεδομένα οικεία στο ελληνικό κοινό, που δεν νομίζω ο κόσμος να διακρίνει "κολομβιανή" κουλτούρα στη σειρά. Είναι εξαιρετική δουλειά και είμαι σίγουρη πως θα αγαπηθεί πολύ».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: