Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εφημερίδα Real μίλησε η παρουσιάστρια του happy day Σταματίνα Τσιμτσιλή για το πως διαχειρίστηκε το γέγονος ότι o Alpha δεν πήρε τηλεοπτική άδεια. 

Πώς ένιωσες όταν έμαθες ότι το κανάλι που εργάζεσαι δεν εξασφάλισε άδεια; 
Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιάστηκα. Γνώριζα ότι οι προϋποθέσεις που είχε ο σταθμός επαρκούσαν ώστε να πάρει άδεια, οπότε ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για εμένα. Όταν, όμως, το κανάλι αποφάσισε ότι συνεχίζουμε κανονικά, προσπάθησα να αφήσω πίσω μου το αρχικό σοκ και όποιο αρνητικό συναίσθημα ένιωσα. Προσπάθησα να συγκροτήσω πρώτα απ’ όλα το μυαλό μου και μετά την ομάδα μου και να ξεκινήσουμε την εκπομπή. Εμείς ουσιαστικά μία βδομάδα μετά τα άσχημα μαντάτα κάναμε πρεμιέρα, οπότε δεν είχαμε και πολλά περιθώρια. 

Τι αίσθηση έχεις για την εξέλιξη της τηλεοπτικής πραγματικότητας; 
Γνωρίζω ότι γίνονται ζυμώσεις παρασκηνιακά στο κομμάτι των συνεργασιών. Επίσης όλοι περιμένουμε να δούμε και την απόφαση του ΣτΕ. Από κει και πέρα πιστεύω ότι, όταν δεν μπορείς να αλλάξεις ή να επηρεάσεις κάτι, δεν πρέπει να το αφήνεις να σε πελαγώνει. Ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν μπορώ να επηρεάσω τις εξελίξεις. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παραμείνω ψύχραιμη και αισιόδοξη. Έχω την αίσθηση πως εν έτει 2016 δεν είναι τόσο εύκολο να κλείσει μια υγιής επιχείρηση. Ο Alpha είναι μία επιχείρηση που δεν έχει χρέη προς τρίτους και δεν χρωστάει σε δάνεια, οπότε πιστεύω ότι θα βρεθεί μια λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]