Ηθοποιός από τους 9 ΜΗΝΕΣ δηλώνει για τις άδειες:«Στην Κύπρο έχουμε στεναχωρηθεί για όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο της Ελλάδας»

0

H Mαριάννα Καυκαρίδου πρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο σίριαλ του STAR,''9 Μήνες'',όπου υποδύεται την Εύα.

Η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα,''Espresso'',αναφέρεται τόσο στη 2η σεζόν τής σειράς όσο και στο θολό τηλεοπτικό τοπίο της Ελλάδας,εκφράζοντας παράλληλα την αγωνία της...

«Καταρχάς στην Κύπρο έχουμε στεναχωρηθεί πολύ για όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο της Xώρας σας. Ότι θα χάσουν τη δουλειά τους τόσοι εργαζόμενοι σε κανάλια που έχουν διαγράψει μια πορεία 20 και πλέον ετών μάς φαντάζει παράλογο. Ανοίγει η πόρτα της ανεργίας για πολλές οικογένειες, ενώ σταθμοί με τηλεθέαση που έδιναν πληροφόρηση και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας στο κοινό βρέθηκαν μέσω της δημοπρασίας χωρίς άδεια. Οι “9 μήνες” είναι μια σειρά που το κοινό περιμένει πώς και πώς. Λαμβάνουμε χιλιάδες e-mails από τους φανατικούς τηλεθεατές μας» ,αναφέρει η κόρη της αξιόλογης ηθοποιού, Δέσποινας Μπεμπεδέλη ,και συμπληρώνει: «Για να σας δώσω όμως μια μικρή γεύση από τα νέα επεισόδια της σειράς, θα σας αναφέρω τις λέξεις εκδίκηση και κάθαρση. Πάνω σε αυτές θα κινηθεί η σεναριογράφος,Αννα Αδριανού. Η ηρωίδα που υποδύομαι, η Εύα, θα βρεθεί κλεισμένη σε κλινική, όπου θα της χορηγούνται φάρμακα από τον σύζυγό της, τον Πέτρο Κωνσταντίνου (Νίκος Γαλανός), προκειμένου να τη μετατρέψουν σε ''φυτό''. Αυτή θα είναι η τιμωρία της για τον τρόπο που έβγαλε από τη μέση την πρώτη του γυναίκα, την Έλενα, και δημιούργησε τέτοια μεγάλα προβλήματα τόσο σε εκείνον όσο και στην κόρη του, τη Δάφνη (Ευγενία Σαμαρά)».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !