8χρονη Αντωνία: Οικογενειακή τραγωδία πίσω από την εξαφάνιση

Unknown
0

Μία οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από την υπόθεση της 8χρονης Αντωνίας για την οποία εκδόθηκε αναγγελία εξαφάνισης από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.


Το 8χρονο κοριτσάκι στην πραγματικότητα δεν είναι εξαφανισμένο αλλά είναι γνωστό στις Αρχές που βρίσκεται και αφορά στην ουσία περίπτωση παραβίασης δικαστικής απόφασης για την επιμέλεια του παιδιού, την οποία το δικαστήριο έκρινε πως έπρεπε να την δώσει στην γιαγιά του παιδιού στα Χανιά και μητέρα του πατέρα της, ο οποίος επίσης είναι άφαντος.

Το παιδί βρέθηκε σύμφωνα με τις Αρχές στο σπίτι της άλλης του γιαγιάς στο Ρέθυμνο και μητέρας της μητέρας του, η οποία καθώς φέρεται να είναι τοξικομανής και γι αυτό τον λόγο, το δικαστήριο αποφάσισε να μην βρίσκεται σε ένα τέτοιο περιβάλλον η 8χρονη Αντωνία.

Οι Αρχές θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου το παιδί να επιστραφεί από την μητέρα του παιδιού πίσω στη γιαγιά του στα Χανιά, αν και για πολλοστή φορά σε αυτές τις περιπτώσεις αποδεικνύεται πως ο μόνος αθώος που είναι στην προκειμένη περίπτωση το παιδάκι, είναι εκείνος που βρίσκεται πάντα στην μέση, σε τέτοιες διενέξεις και το μόνο άτομο που τελικά δέχεται τις συνέπειες για τα λάθη των ενηλίκων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”:

«Στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 12.00, απομακρύνθηκε η Αντωνία Α., 8 ετών από τη μητέρα της, η οποία δεν ασκεί την επιμέλειά της, από την περιοχή Ρουσσοσπίτι Ρεθύμνου.

Η Αντωνία Α., έχει ύψος 1,05 μ., ζυγίζει 35 κιλά, έχει ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν απαραίτητη την άμεση εύρεση της, καθώς η παραμονή της μακριά από το άτομο που ασκεί την επιμέλειά της θέτει σε κίνδυνο την ανήλικη.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας. 

Η ίδια της η γιαγιά λέει ότι έχει την 8χρονη Αντωνία που αναζητείται και από το Χαμόγελο του Παιδιού δηλώνοντας μάλιστα με ανάρτησή της στο facebook ότι δεν πρόκειται για εξαφάνιση αλλά για προσπάθεια να κρατηθεί το παιδί μακριά από ένα κακό περιβάλλον.

Η γιαγιά της μικρής Αντωνίας λέει ότι το παιδί της ζήτησε να μην την αφήσει να πάει στους γονείς του πατέρα της ενώ η γυναίκα λέει ότι εκεί το παιδί κακοποιείται.

fimes.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !