ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ: Διαβάστε τα πρώτα 6 επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

0
1ο επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ:  Η Κυβέλη και ο Ορέστης γυρίζουν από το Μιλάνο όπου έχουν πάει για δουλειές του Ορέστη. Εκείνη βιάζεται να πάει στο κρυφό ραντεβού που έχει κάθε Τρίτη και Πέμπτη σ’ ένα σπίτι έξω από την πόλη όπου μένει η κόρη της η Μαργαρίτα με την νταντά της την Κατερίνα. Κανένα δεν γνωρίζει την ύπαρξη αυτού του παιδιού. Όταν φτάνει η Κυβέλη εκεί διαπιστώνει με τρόμο ότι το παιδί το έχουν απαγάγει.  Ποιος το έχει κάνει αυτό και τι θα της ζητήσουν για να την πάρει πίσω;

2ο επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ:  Το μήνυμα που έστειλαν οι απαγωγείς στην Κυβέλη ήταν σαφές, θα κάνεις ότι σου λέμε.  Θα ακολουθήσουν εντολές, πέντε εντολές, όσες και οι αλυσίδες που δένουν την κόρη της. Η Κυβέλη περιμένει προσπαθώντας να κρύψει την αγωνία της από τον Ορέστη και τον Λεωνίδα τον προσωπικό της σωματοφύλακα. Στην κουζίνα η Χαρίκλεια η μαγείρισσα έχει προβλήματα με τον γιό της τον Τζίμη που της ζητάει συνέχεια λεφτά ώσπου να κάνει το μεγάλο κόλπο που ετοιμάζει και να γίνει πλούσιος. Ο Νικολάου, το δεξί χέρι του Ορέστη έχει μπλέξει με τη Σούγκαρ η οποία είναι μαζί του για να του αποσπάσει πληροφορίες ενώ έχει δεσμό με τον Τζίμη.  Η Κυβέλη προσπαθεί να μάθει ποιος είναι πίσω από την απαγωγή. Μήπως κάποιος από το σπίτι;

3ο επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Κυβέλη  κάνει έναν κατάλογο με υπόπτους, ανάμεσα στους οποίους βάζει και την νταντά της μικρής την Κατερίνα, θ’ αρχίσει να ψάχνει τη ζωή της. Βασικός ύποπτος όμως είναι ο πατέρας της Μαργαρίτας, ο Ρήγας, ο μεγάλος νεανικός έρωτας της Κυβέλης με τον οποίο είχε μια σύντομη σχέση ξανά όταν ο άντρας της έλειψε για αρκετό καιρό μακριά για δουλειές. Ζητάει από τον Λεωνίδα να την πάει στο σκοπευτήριο, θέλει να μάθει να χειρίζεται τα όπλα, για κάθε ενδεχόμενο. Η Κίκα αποφασίζει να γράψει βιβλίο με τις ιστορίες των μεγάλων οικογενειών του νησιού, να ξεσκεπάσει μυστικά τους. Ο Νικολάου καυγαδίζει με την γυναίκα του την Νάντια η οποία έχει καταλάβει ότι την απατάει. Έξω όμως από το σπίτι του Νικολάου ο Τζίμης με την Σούγκαρ σχεδιάζουν  ριφιφί.

4o επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Κυβέλη έχει ένα Ίδρυμα προστασίας κακοποιημένων γυναικών και έτσι δικαιολογεί την παρουσία της Κατερίνα σπίτι της. Ότι την πήρε για να την προστατέψει από τον υποτιθέμενο βίαιο άντρα της.  Ο Νικολάου είναι όλο και πιο ερωτευμένος με την Σούγκαρ και της κάνει δώρο ένα πανάκριβο δαχτυλίδι. Στη ζωή του Ορέστη επανέρχεται η Μάριον, μια πανούργα γυναίκα επιχειρηματίας με την οποία κάποτε είχε δεσμό και τώρα γυρίζει για να τον διεκδικήσει ξανά.  Ο Ορέστης δεν έχει ιδέα τι πρόκειται να πάθει απ’ αυτήν την γυναίκα και την υποδέχεται ως μία παλιά φίλη. Η Κυβέλη ψάχνει τη ζωή της Κατερίνας και δεν βρίσκει τίποτα μεμπτό. Δεν ξέρει πού να στραφεί και τι να κάνει μια και οι απαγωγείς δεν δίνουν σημεία ζωής.

5ο επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Διάφορα αρχίζουν να συμβαίνουν την επομένη από την εμφάνιση της Μάριον. Κατ’ αρχάς οι μετοχές των επιχειρήσεων του Ορέστη πέφτουν σε όλα τα μεγάλα χρηματιστήρια. Η Κυβέλη καταφεύγει στον φίλο του πατέρα της και συνταξιούχο αστυνομικό τον Σέργιο, ο οποίος την λατρεύει και θα έκανε τα πάντα γι’ αυτήν. Του διηγείται την ιστορία της απαγωγής σα να πρόκειται για την ιστορία μιας άλλης γυναίκας απ’ αυτές που φιλοξενεί στο ίδρυμα. Ο Σέργιος της λέει ότι συνήθως σ’ αυτές τις περιπτώσεις απαγωγέας είναι ο πατέρας. Ο Τζίμης παίζει στο στοίχημα και χάνει, κλέβει το δαχτυλίδι της Σούγκαρ και το πουλάει. Η Σούγκαρ τσαντίζεται τόσο που σκέφτεται να μείνει για πάντα με τον Νικολάου. Η Κίκα αρχίζει να ψάχνει το οικογενειακό δέντρο του Ορέστη. Δεν έχει ιδέα τι θα βρει!

6o επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Μάριον είναι η αιτία που ο Ορέστης δεν ανατινάζεται μαζί με το αυτοκίνητό του. Όλοι  στο σπίτι είναι τρομοκρατημένοι με την επίθεση εναντίον του Ορέστη.  Η Κίκα, ο Ηλίας και ο Σέργιος προσπαθούν να βρουν μια άκρη στην υπόθεση.  Η Κυβέλη πιστεύει ότι  ο παρ ολίγον δολοφόνος σίγουρα είχε σχέση με την απαγωγή της Μαργαρίτας.  Αποφασίζει να ελέγξει πρώτα αυτούς που είναι γύρω της και αρχίζει από την Κατερίνα τη νταντά. Θα ψάξει να βρει  στοιχεία  από τη ζωή της. Ο ανακριτής τη ρωτάει αν υπάρχουν μυστικά στη ζωή του ζευγαριού. Κάτι που θα δικαιολογούσε μια εκδίκηση.   Η Σούγκαρ  βρίσκεται στο κρησφύγετο του απαγωγέα της. Ο Τζίμης της λέει ότι θα κάνει τα πάντα για να βρει τα λεφτά να τη βγάλει και βάζει μπρος τη διάρρηξη που σχεδιάζει από καιρό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !