Διάσημο μοντέλο συγκλονίζει: Μετά την απώλεια της μητέρας μου, που έφυγε στα 62 της από ιατρικό λάθος, ήθελα....

0



Εδώ και πέντε χρόνια η Άντζελα Ευριπίδη, η οποία έγραψε τη δική της ιστορία ως μοντέλο, έχει εγκαταλείψει το μόντελινγκ και ασχολείται με τα αξεσουάρ, και κυρίως το κόσμημα, δημιουργώντας μαζί με τον σχεδιαστή Στρατή Βογιατζή τη σειρά «Αngel», που φέρει δηλαδή το όνομά της.




Θεωρώ ότι είναι φύλακες των ανθρώπων και μάχονται για το καλό τους. Κατά κάποιον τρόπο, μετά την απώλεια της μητέρας μου που έφυγε στα 62 της από ιατρικό λάθος και έτσι αυτόματα την κατέστησε έναν απ’ αυτούς, ήθελα να τιμήσω τους αγγέλους με το να φοράω εγώ η ίδια ένα από τα σύμβολά τους ως φυλαχτό. Γεννήθηκε αμέσως η επιθυμία μου, εφόσον τα δημιουργήσω, να τα “ταξιδέψω” παντού. Βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος (σ.σ.: Στρατής Βογιατζής) να τον εμπιστευτώ και να με εμπιστευτεί, και όλο αυτό να υλοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο» λέει η δημιουργός πια Άντζελα για τη συλλογή «Angel by Stratis». Παράλληλα, παρουσιάζουν με τον Γιώργη Λαμπαθάκη την εκπομπή «Fashion in the city» στο κανάλι Novalife.

Όσο για τα προσωπικά της; Δεν έχει παντρευτεί και, όπως έκανε από τα πρώτα βήματά της στο μόντελινγκ, εξακολουθεί να μην αποκαλύπτει πράγματα για τα ερωτικά της, τονίζοντας πάντα: «Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να δείχνεις τη δουλειά σου και όχι το κρεβάτι σου». Πάντως, το 2008 έφτασε κοντά στον γάμο με νεαρό επιχειρηματία, αλλά τελικά το ζευγάρι ακολούθησε διαφορετικούς δρόμους.

Πηγή: Εspresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !