Ανακοινώθηκαν κι επίσημα οι 51 συμβάσεις στην ΕΡΤ για παραγωγή και παρουσίαση εκπομπών


Δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια και την ιστοσελίδα της ΕΡΤ, www.ert.gr, η Ανοιχτή Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη 51 (πενήντα μίας) συμβάσεων μίσθωσης έργου για την παραγωγή ή παρουσίαση συγκεκριμένου αριθμού εκπομπών των τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών ή διαδικτυακών προϊόντων της ΕΡΤ.

Οι εν λόγω συμβάσεις αφορούν την τρέχουσα τηλεοπτική περίοδο, ήτοι έως τις 30 Ιουνίου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τη σχετική αίτηση αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση, http://bit.ly/2dzzJoy, μέχρι τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 17:00. Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία ή παραπάνω αιτήσεις, σύμφωνα με τα προσόντα του.

Στην ίδια διεύθυνση διατίθενται αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα προσόντα, την περιγραφή των αιτούμενων θέσεων, καθώς και τον τρόπο αξιολόγησης των υποβληθεισομένων αιτήσεων.

*Nα υπενθυμίσουμε ότι ,αναφορικά με τις παραπάνω προσλήψεις,ο μετεωρολόγος,Θοδωρής Κολυδάς,εξέφρασε την αντίθεσή του σχετικά με τα προαπαιτούμενα για τη θέση παρουσιαστή καιρού στην κρατική τηλεόραση(θυμήσου εδώ).

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: