50.000 ζητούσε ο χάκερ για τις γυμνές φωτο της Πίπα αλλά την πάτησε

0

Αίσιο τέλος φαίνεται πως είχε το σκάνδαλο που έχει κάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ να «τρέμει», την ώρα που η οικογένεια του Γουίλιαμ και της Κέιτ κάνουν επίσημη επίσκεψη στον Καναδά. 

Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι η αδερφή της Κέιτ Μίντλετον, Πίπα, έπεσε θύμα κλοπής από χάκερ, η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τον χάκερ το βράδυ του Σαββάτου. 

Ο 35χρονος άνδρας, ο οποίος έκλεψε 3.000 φωτογραφίες από το κινητό της Πίπα παραβιάζοντας το icloud της, εμφανίστηκε με το ψευδώνυμο Crafty Cockney, και αναζητούσε αγοραστή για τις φωτογραφίες, ζητώντας το ποσό των 50.000 λιρών! 

Και αν αναρωτιέστε γιατί ζητούσε τόσο πολλά χρήματα, το Press Association μετέδωσε ότι ανάμεσά τους υπήρχαν φωτογραφίες όπου απεικονίζονταν ο Γουίλιαμ, η Κέιτ, τα παιδιά τους, αλλά και ακατάλληλες φωτογραφίες της Πίπα και του αρραβωνιαστικού της. 

Η Sun ήρθε σε επικοινωνία με τον χάκερ, οποίος πρότεινε να πουλήσει τις φωτογραφίες έναντι του ποσού των 50.000 λιρών κατ' ελάχιστον, δίνοντας διορία 48 ωρών. 

Μάλιστα τόνισε ότι θα έβγαζε τις φωτογραφίες στο σφυρί, διεκδικώντας τη μεγαλύτερη δυνατή προσφορά. Ωστόσο, τον πρόλαβε η Σκότλαντ Γιαρντ. 

thetoc

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !