5 ΚΛΕΙΔΙΑ:Κλείδωσε η πρεμιέρα της νέας σειράς...

0

Αγωνία, μυστήριο, εκδίκηση και φυσικά συναίσθημα. Το αστυνομικό μυθιστόρημα διά χειρός Λένας Μαντά, μεταφέρεται ως γνωστόν  στη μικρή οθόνη και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα.

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου τα «Πέντε κλειδιά» θα αρχίσουν να προβάλλονται στον ΑΝΤ1 Κύπρου και οσονούπω έρχονται και στην Ελλάδα.

Η Ρένα Ρίγγα, η οποία συνυπογράφει το σενάριο με τον Κώστα Βαζάκα, αυτό το διάστημα ταξιδεύει συχνά πυκνά στο νησί της Αφροδίτης. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, τόσο που δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Δουλεύουμε με τον Κώστα Βαζάκα την ιστορία, τις σκαλέτες και τους διαλόγους. Ολόκληρο το καλοκαίρι το περάσαμε στην Αθήνα γράφοντας, αλλά μας άρεσε πολύ»,λέει στην ''Espresso'',και συνεχίζει: «Όλα τα επεισόδια είναι συγκινητικά. Γράφω και κλαίω. Σαφώς επειδή μια σειρά έχει πολλές απαιτήσεις και η έκταση ενός βιβλίου δεν μπορεί να καλύψει τόσο πολύ τηλεοπτικό χρόνο, αφού πρόκειται για καθημερινή παραγωγή, έχουμε προσθέσει και παράλληλες ιστορίες, για τις οποίες όμως ενημερώνουμε τη Λένα Μαντά. Κι αυτές όμως πρέπει να είναι εξίσου δυνατές με τον κεντρικό μύθο. Μυστήριο, αστυνομική πλοκή, ψυχολογικές μεταπτώσεις, έρωτες, τα έχει βάλει όλα αυτή η γυναίκα μέσα».

Όσο για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς, τη Χρύσα Παππά και τον Αντώνη Φραγκάκη, ο οποίος επιστρέφει ύστερα από χρόνια στην τηλεόραση;
«Η Χρύσα Παππά, που υποδύεται την Κυβέλη, με έχει αφήσει άφωνη. Είναι παράλληλα και εύθραυστη και δυναμική, έχει βγάλει έναν απίστευτο χαρακτήρα και μπορώ να πω ότι τη θαύμασα. Είναι ένας ρόλος πολυεπίπεδος, που της “κούμπωσε”».

Όσο για τον γοητευτικό Αντώνη Φραγκάκη;
«Με τον Αντώνη έχουν βρει το κλειδί και έχουν χτίσει μια ωραία σχέση. Είναι τόσο ταιριαστοί που νομίζεις ότι είναι ζευγάρι στην πραγματική ζωή. Είναι καταπληκτικοί ηθοποιοί, όπως και το υπόλοιπο καστ, και φαίνεται να έχουν δουλέψει πολύ πάνω στους ρόλους τους».

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχουν αναλάβει η Ρέινα Εσκενάζυ και ο Κώστας Χριστοφόρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !