Τέλος για την αγαπημένη σειρά μετά από 300 επεισόδια

Unknown
0

To Supernatural, η υπερφυσική δημοφιλής σειρά του CW, έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες των τηλεθεατών, μετρώντας ήδη 11 κύκλους, αλλά το αιώνιο ερώτημα: πότε τα αδέρφια Σαμ και Ντιν θα σταθμεύσουν το Σεβρολέτ Ιμπάλα του 1967 για τα καλά, παραμένει ανοιχτό.


Αναμένοντας την πρεμιέρα του 12ου κύκλου τον Οκτώβριο, οι δυο πρωταγωνιστές Τζένσεν Ακλς και Τζάρεντ Πανταλέκι, παρέα με τους παραγωγούς της σειράς, έχουν στόχο να φτάσουν τα 300 επεισόδια, τα οποία μάλλον θα σηματοδοτούν και το τέλος της, με μια συντομευμένη 14η σεζόν.

Το CW, έχει εκφράσει επανειλημμένα την πρόθεσή του, να κρατήσει το Supernatural ζωντανό, όσο τα νούμερα είναι καλά και όσο οι Ακλς και Πανταλέκι παραμένουν στους ρόλους τους. Σύμφωνα βέβαια, με τον παραγωγό Ρόμπερτ Σίνγκερ, οι δύο αστέρες, προτείνουν μια πιο σύντομη 14η σεζόν, ίσως, και τελευταία.

«Θα θέλαμε να ξέρουμε πότε θα τελειώσει η σειρά, κι αν είναι να τελειώσει στο 300ο επεισόδιο, θα μπορούσαμε να πούμε μια ιστορία 13 επεισοδίων», δήλωσε ο παραγωγός Σίνγκερ. «Νομίζω ότι θα ήταν κακό για τη σειρά, απλά να "φύγει στο ηλιοβασίλεμα", χωρίς φινάλε. Νομίζω ότι το έχουμε κερδίσει. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το φινάλε, αλλά θα θέλαμε σίγουρα να κάνουμε ένα.»

Και οι δύο πρωταγωνιστές του Supernatural, συμφωνούν με τον τερματισμό της σειράς στο 300ο επεισόδιο. Ιδίως ο Τζάρεντ Πανταλέκι, ο οποίος αναφέρει ότι θα ήταν η καλύτερη δυνατή κίνηση. 

«Εάν δεν καταφέρουμε να φτάσουμε τα 300 επεισόδια, νομίζω ότι ο Ακλς και εγώ θα απογοητευτούμε», λέει ο Πανταλέκι. «Όταν φτάσουμε στο 300ο επεισόδιο, νομίζω ότι και οι δύο θα σκεφτούμε ότι ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Σίγουρα όμως, δεν το θεωρούμε δεδομένο ότι θα τα καταφέρουμε έως τα 300», προσθέτει.

Ο 12ος κύκλος του Supernatural θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου. Θα μπορούσε το 2018 ή το 2019 να φέρει επιτέλους ένα τέλος στο κυνήγι των αδερφών Γουιντσέστερς;

in.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !