Στις 26 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα της Ζήνας - Aυτό είναι το νέο logo της εκπομπής!


Πρωταγωνιστές της ζωής, για ακόμη μία χρονιά, στο επίκεντρο της εκπομπής, «Αλήθειες με τη Ζήνα». Θέματα επικαιρότητας, κοινωνικοί προβληματισμοί, ήρωες της διπλανής πόρτας, ανθρώπινες ιστορίες, που αξίζει να μοιραστούμε. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο, θα βρίσκεται η κάμερα της εκπομπής αναζητώντας την αλήθεια, για να μοιραστείτε με τη Ζήνα Κουτσελίνη ό,τι σας αγγίζει και σας απασχολεί κάθε λεπτό.

Ένα ολοκαίνουργιο σκηνικό γεμάτο φως και θετικά μηνύματα, φιλοδοξεί να γίνει το δικό σας σπίτι και θα σας περιμένει καθημερινά στις 12 ακριβώς στο Star. Μια παρέα γεμάτη χαμόγελα και αισιοδοξία, που το μαύρο δεν είναι το δικό της χρώμα, ανοίγει την αγκαλιά της διεκδικώντας μια θέση στην καρδιά σας.

Η Ζήνα Κουτσελίνη για δεύτερη χρονιά υπόσχεται πως θα μιλήσει με ειλικρίνεια τη γλώσσα της αλήθειας γιατί πάντα υπάρχει ένας άλλος δρόμος να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες της ζωής. «Ακόμη κι αν οι γύρω μας επιμένουν στο σκοτάδι, εμείς θα βλέπουμε πάντα ακόμη κι από μια χαραμάδα το φως! Η δύναμη είναι μέσα μας και η υποταγή άγνωστη λέξη για εμάς!» .

Το καινούριο logo της εκπομπής:

Αρχισυνταξία: Ελισάβετ Νικολαΐδου
Συντονισμός Εκπομπής: Μαρίκα Μαυρομάτη
Σκηνοθεσία: Ηλίας Κούρτης

Πρεμιέρα τη Δευτέρα,26 Σεπτεμβρίου, στις 12:00,και καθημερινά ,από τις 12.00 έως τις 14.30, μόνο στο  Star!


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: