Τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης στα Πρωινά ενημερωτικά προγράμματα! (21/9/2016)
Στην 1η θέση ο Παπαδάκης.

Τρίτη μέρα στον αέρα τα πρωινά ενημερωτικά προγράμματα και ήδη οι τηλεθεατές φαίνεται να κατασταλάζουν στις συνήθειες τους. Πιο συγκεκριμένα στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το Καλημέρα Ελλάδα με 31,6% ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε 22,2%. Ακολούθησε το πρωινό του Σκαι όπου ξεκινά στις 6 το πρωί με ποσοστό 23.2% ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε  16,7%.
Το Happy Day σημείωσε 14,9% στο σύνολο  και 21,8% στο δυναμικό κοινό ενώ το Φτιάξε Καφέ στο Έψιλον σημείωσε 7,1% στο σύνολο και 5,8 στο δυναμικό κοινό.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

2 Τα Σχόλια σας:

google- Face είπε...

Δεν υπάρχει MEGA και Ο ΣKAI 8 μονάδες επάνω είναι από ότι πέρισυ (15 και κάτι ψιλά έβγαζε),το δε Ε 3 μονάδες πάνω είναι και αυτό(4 και κάτι έβγαζε)ενώ ο Α λίγο πολύ στα νουμερα του είναι.Τι να πουμε για τον Αντ1 είναι σταθερός τόσα χρόνια και δεν πείρε και πολλά νούμερα φέτος.
Πάνω κάτω εκεί θα είναι τα νούμερα αν βάλουμε το ΣΤΑΡ και ΜΕΓΚΑ που δεν έχουν εκπομπες το ΣΚΑΙ και το Ε είναι κερδισμένα!

Άγγελο Αρτεμιάδη είπε...

Απλά πάντα να έχεις στο μυαλό σου ότι στο κοινό ανταγωνισμό 7-10 ο Skai είναι τουλάχιστον 3 μονάδες κάτω από τα νούμερα που κάνει στο 6 με 10