Πρώην συνεργάτιδες θα βρεθούν για 1η φορά απέναντι,και η μία δηλώνει:«Συμβαίνουν αυτά στη δική μας τη δουλειά»


Η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και φυσικά τα δεδομένα έχουν αλλάξει.Έτσι,αν και πέρυσι ήταν σε διαφορετικές ζώνες,φέτος οι πρώην συνεργάτιδες θα ''παίζουν'' την ίδια ώρα.

Ο λόγος για τη Ναταλία Γερμανού και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου,που θα μας λένε ''καλημέρα'' από διαφορετική,όμως, συχνότητα η καθεμία.

Η Ναταλία Γερμανού ετοιμάζεται να μας πει ξανά ,μετά από αρκετά χρόνια,''καλημέρα'' ,αλλά αυτή τη φορά μέσα από το Ε .Μιλώντας,λοιπόν, στην ''Αγορά'' αναφέρει πώς νιώθει που φέτος θα βρεθεί απέναντι από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.Είναι έτοιμη,άραγε, για τη μάχη της τηλεθέασης;

«Εγώ τέτοιες λέξεις όπως ''μάχη'' δεν τις πολυχρησιμοποιώ και δεν τις ασπάζομαι, αν θέλεις. Η τηλεθέαση δεν θα κριθεί μόνο μεταξύ μας, γιατί θα είναι σαν να λέμε ότι εκείνη την ώρα τα υπόλοιπα κανάλια θα έχουν ''μαύρο''. Σήμερα η τηλεόραση έχει τόσες πολλές επιλογές, έχει την ζώνη με τα κινούμενα σχέδια στο Star, την ενημερωτική ζώνη του ΣΚΑΪ, τις επαναλήψεις σε Mega και Ant1, κι εμάς τις δύο. Η ''ψαλίδα'', επομένως, θα είναι μεγάλη. Έτυχε αυτή την χρονιά να είμαι απέναντι από την Κωνσταντίνα και τον Παύλο Σταματόπουλο, και οι δύο παλιοί μου συνεργάτες. Συμβαίνουν αυτά στη δική μας τη δουλειά».ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: