Πρώην συνεργάτιδες θα βρεθούν για 1η φορά απέναντι,και η μία δηλώνει:«Συμβαίνουν αυτά στη δική μας τη δουλειά»

0

Η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και φυσικά τα δεδομένα έχουν αλλάξει.Έτσι,αν και πέρυσι ήταν σε διαφορετικές ζώνες,φέτος οι πρώην συνεργάτιδες θα ''παίζουν'' την ίδια ώρα.

Ο λόγος για τη Ναταλία Γερμανού και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου,που θα μας λένε ''καλημέρα'' από διαφορετική,όμως, συχνότητα η καθεμία.

Η Ναταλία Γερμανού ετοιμάζεται να μας πει ξανά ,μετά από αρκετά χρόνια,''καλημέρα'' ,αλλά αυτή τη φορά μέσα από το Ε .Μιλώντας,λοιπόν, στην ''Αγορά'' αναφέρει πώς νιώθει που φέτος θα βρεθεί απέναντι από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.Είναι έτοιμη,άραγε, για τη μάχη της τηλεθέασης;

«Εγώ τέτοιες λέξεις όπως ''μάχη'' δεν τις πολυχρησιμοποιώ και δεν τις ασπάζομαι, αν θέλεις. Η τηλεθέαση δεν θα κριθεί μόνο μεταξύ μας, γιατί θα είναι σαν να λέμε ότι εκείνη την ώρα τα υπόλοιπα κανάλια θα έχουν ''μαύρο''. Σήμερα η τηλεόραση έχει τόσες πολλές επιλογές, έχει την ζώνη με τα κινούμενα σχέδια στο Star, την ενημερωτική ζώνη του ΣΚΑΪ, τις επαναλήψεις σε Mega και Ant1, κι εμάς τις δύο. Η ''ψαλίδα'', επομένως, θα είναι μεγάλη. Έτυχε αυτή την χρονιά να είμαι απέναντι από την Κωνσταντίνα και τον Παύλο Σταματόπουλο, και οι δύο παλιοί μου συνεργάτες. Συμβαίνουν αυτά στη δική μας τη δουλειά».



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !