Παναγιώτης Μπουγιούρης: Είχα μια πρόταση από τον ΑΝΤ1 για τη σειρά «Πέντε κλειδιά» αλλά...

0
Μπορεί ως τηλεοπτικός ζεν πρεμιέ στις επιτυχημένες σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει να αναστατώνει τις τηλεθεάτριες, εκείνος όμως αποκαλύπτει πως το θέατρο είναι η μεγάλη του αγάπη. Το Weekend συνάντησε τον Παναγιώτη Μπουγιούρη στην πισίνα του γνωστού γυμναστηρίου στο Σύνταγμα, όπου προπονείται για να συμμετάσχει στον αγώνα κολύμβησης του Spetses Marathon και μίλησε μαζί του τόσο για τη θεατρική παράσταση «Faith» του Γιώργου Βάλαρη στην οποία θα τον απολαύσουμε τον χειμώνα αλλά και για την απόφασή του φέτος να μείνει εκτός τηλεόρασης. Ακόμα ο ηθοποιός διαψεύδει τα σενάρια χωρισμού που το εφετινό καλοκαίρι τον ήθελαν να χωρίζει από τη σύντρροφό του Κλέλια Μενελάου, ενώ μας αποκαλύπτει ότι έχει ξεκινήσει να κάνει σχέδια δημιουργίας οικογένειας .


Μίλησέ μου για τα θεατρικά σου πλάνα που ξεκινούν τον  Οτώβριο σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη στο «Faith» μαζί με τη Ζέτα Δούκα στο Θέατρο «Γκλόρια Μικρό».
Ξεκινάμε φέτος στο θέατρο «Γκλόρια Μικρό», θα ανεβάσουμε το «Faith» ένα έργο που έχει ανέβει στο παρελθόν πάλι σε μετάφραση του Γιώργου Βάλαρη, με τον Γιώργο Καραμίχο και τη Ναταλία Δραγούμη. Φέτος θα είμαι με τη Ζέτα Δούκα, με την οποία συνεργάζομαι για πρώτη φορά και σε μια παραγωγή που έχει την με την αμέριστη υποστήριξη του Τάσου Παπανδρέου.
Το έργο μιλά για δύο εραστές που βιντεοσκοπούν το 24ωρό τους προκειμένου να μην κάνουν απιστίες...
Ουσιαστικά το έργο άλλοτε με κωμικό τρόπο και άλλοτε με δραματικό, πραγματεύεται τη σχέση των δύο φίλων. Μείζοντα θέματα στις σχέσεις τους είναι η πίστη η απιστία, η δέσμευση. Ο ένας από τους δύο χαρακτήρες, ο δικός μου εκμεταλλεύεται τη ιδιότητά του ως σκηνοθέτης του κινηματογράφου και προτείνει στην συμβία του να κάνουν αυτό το παιχνίδι, όπου μεταξύ σοβαρού και αστείου, βιντεοσκοπούν όλο το 24ωρό τους  ακόμα και την ώρα που κοιμούνται και μετά να βλέπουν μαζί τα βίντεο ο ένας από τη ζωή του άλλου. Αυτό δημιουργεί κωμικές ανατροπές που παράλληλα όμως σε προβληματίζουν για το ποια είναι τα όρια της εμπιστοσύνης και  τα όρια της απόλυτης δέσμευσης.
Έχεις υπάρξει άπιστος σε σχέση σου;
Όχι, γιατί είναι ένα πολύ δυσάρεστο συναίσθημα, είτε είσαι το τρίτο πρόσωπο είτε ένα από τα άλλα δύο, οπότε όταν δεν έχω διάθεση να δεσμευτώ παραμένω ελεύθερος.
Έχεις νιώσει ζήλεια ;
Η ζήλεια είναι το αλατοπίπερο του έρωτα. Όλοι θέλουμε να μας διεκδικούν και να αισθανόμαστε ότι είμαστε διαρκώς ποθητοί, από το έτερόν μας ήμισι.
Κάνεις σκηνές ζηλοτυπίας στη σύντροφό σου;
Αυτό είναι κάτι που με ενοχλεί πολύ και γι΄αυτό δεν το κάνω κι εγώ. Στα πλαίσια του ερωτικού παιχνιδιού, θεωρώ ότι είναι σημαντικό στοιχείο, αλλά όταν αρχίζει να καταπιέζει ο ένας τον άλλο, η σχέση αρχίζει και εκτροχιάζεται.
Έχεις ψάξει κινητό ή έχεις παρακολουθήσει σύντροφό σου προκειμένου να διαπιστώσεις αν σε απατά;
Όχι αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν το χρειάζομαι. Έχω ένα πλεονέκτημα και μειονέκτημα μαζί,  πολύ ισχυρή λογική. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που μου άρεσαν πολύ οι θετικές επιστήμες. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν μπω στην υποκριτική σπούδαζα Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι πολύ εύκολο να αντιληφθώ πράγματα που μπορεί να συμβαίνουν από μικρές λεπτομέρειες χωρίς να μπω στη διαδικασία διερεύνησης. Άλλωστε η ζωή είναι αυτό που λέμε « Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον» .
Τηλεοπτικά ετοιμάζεις κάτι;
Δυστυχώς όχι. Είχα μια πολύ ωραία πρόταση από τον ΑΝΤ1 Κύπρου για τη σειρά «Πέντε  κλειδιά» αλλά δυστυχώς οι θεατρικές που υποχρεώσεις στην Αθήνα, προέχουν. Μου ήταν αδύνατο να μην κάνω θέατρο φέτος.
Έχεις πρωταγωνιστήσει σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Νιώθεις πως η τηλεόραση σε βοήθησε;
Με βοήθησε πάρα πολύ να με γνωρίσει ευρώ κοινό. Ελπίζω κι εγώ να διαχειρίστηκα την αγάπη αυτή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί πρόθεσή μου δεν ήταν να εξαργυρώσω αυτή την προβολή αλλά να κερδίσω αγάπη και εμπιστοσύνη στον κόσμο για τις υποκριτικές μου ικανότητες ώστε να προχωρήσω στον επόμενο ρόλο μου.
Δουλεύεις στην Κύπρο από το 2010. Δεδομένου της κατάστασης στην Ελλάδα θα έμπαινες στη διαδικασία να γίνεις μόνιμος κάτοικος Κύπρου;
Είναι σαν να με ρωτάς αν θα γινόμουν μόνιμος κάτοικος Βόλου, Θεσσαλονίκης ή Καλαμάτας. Οι αποστάσεις έχουν πλέον εκμηδενιστεί αλλά το κριτήριο που θα με κρατά για πολλά χρόνια ακόμα στην Αθήνα, είναι η θεατρική σκηνή.
Προσωπικά .Πώς είσαι αυτή την περίοδο;
Είμαι ψηλός, μελαχρινός, ( σ.σ.γέλια) Είμαι πάρα πολύ καλά.
Τι έχεις να πεις για τα καλοκαιρινά δημοσιεύματα που σε ήθελαν να χωρίζεις από τη σύντροφό σου Κλέλια Μενελάου;
Κι εγώ τα διάβασα αυτά. Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν χωρίσαμε ποτέ!
 Πώς θα χαρακτήριζες την προσωπική σου ζωή αυτή την περίοδο;
 Είμαι πάρα πολύ καλά, αν και για ακόμα μια φορά θα πω ότι η προσωπική μου ζωή δεν είναι κάτι το οποίο θέλω να αναλύω ή να προβάλω.
Έχεις μπει στη διαδικασία δημιουργίας οικογένειας; Έχεις σκεφτεί τον εαυτό σου στο ρόλο του πατέρα;
Νομίζω ότι όλοι αργά ή γρήγορα στη ζωή μας σκεφτόμαστε πώς θα είναι να έχεις οικογένεια και παιδιά. Δεν σου κρύβω ότι το σκέφτομαι κι εγώ.
Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν έχουμε δίπλα μας τον κατάλληλο άνθρωπο. Θεωρείς ότι η Κλέλια σου έχει βγάλει αυτά τα συναισθήματα;
Προφανώς! Απλώς δεν θα ήθελα να πως περισσότερα γιατί θεωρώ ότι όταν αναλύω πράγματα στη ζωή μου τα... ματιάζω.
Πρόταση γάμου έχεις κάνεις στην Κλέλια;
Όχι, αν την είχα κάνει θα γνώριζα και τη συνέχεια!(σ.σ.γέλια)
Προπονείσαι για το Spetses Mini Marathon

Μου έγινε αυτή η πρόταση για να συμμετάσχω κι εγώ και δέχτηκα με μεγάλη χαρά. Θα προσπαθήσω να κολυμπήσω την απόσταση των 3 χιλιομέτρων στη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί από τις 7-9 Οκτωβρίου στο νησί των Σπετσών. 

Στην Κορύνα Μαντάγαρη-ΑΓΟΡΑ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !