Χριστίνα Πολίτη: Η πρόβλεψη που της είχε κάνει αστρολόγος το 1988 και βγήκε πραγματικότητα!

0

Η Χριστίνα Πολίτη στη ζωή της δεν κάνει σχέδια για το μέλλον. «Για όλα τα πράγματα στη ζωή μου σκέφτομαι για 1-2 μήνες μπροστά». Ακόμα και στο χώρο των media μπήκε σχεδόν… μοιραία. «Θυμάμαι το 1988 μου είχε πει ένας αστρολόγος “θα κάνεις μια δουλειά που θα έχει σχέση με τις δημόσιες σχέσεις. Δεν θα είναι δημόσιες σχέσεις, αλλά από αυτή τη δουλειά θα γίνεις γνωστή”. Τελικά έπεσε μέσα», λέει σε συνέντευξη της στο περιοδικό People. 

Έχει συνεργαστεί με τα περισσότερα περιοδικά, έχει υπάρξει σε ομάδες τηλεοπτικών εκπομπών. Στο Πρωινό της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, στο πρωινό που παρουσίαζε ο Φερεντίνος και η Χρηστίδου στον ΑΝΤ1, στο πρωινό πρόγραμμα του Mega με τον Μάρκο Σεφερλή. Υπάρχει κάποια συνεργασία που κοιτάζοντας πίσω θα προτιμούσε να μην την είχε κάνει; «Οι δουλειές μου δεν με έχουν τραυματίσει σε κάτι, όχι, δεν έχω μετανιώσει. Έχω μετανιώσει για δουλειές που δεν έκανα. Είναι 2-3 “όχι” που θα μπορούσα να έχω πει “ναι”. Αλλά έβαζα πάντα μπροστά την προσωπική μου ζωή. Δεν υπήρξα ποτέ καριερίστα. Δεν ήθελα ποτέ διευθυντικές θέσεις, δεν ήθελα ποτέ ηγετικό ρόλο. Και έχω ουσιαστικές σχέσεις, ποτέ δεν υπήρξα πιαρτζού, ούτε ήθελα να χαϊδεύω αυτιά. Ούτε μπήκα, όμως, ποτέ στο παιχνίδι που σε βάζουν σε κάποιες εκπομπές να λες εσύ την κοτσάνα για να βγαίνουν οι άλλοι λάδι. Αυτό είναι παλιομοδίτικο και χυδαίο. Δεν με ενδιαφέρει το κουτσομπολιό, ούτε να σχολιάσω την προσωπική ζωή κανενός. Παλιά σχολιάζαμε τα ρούχα, αλλά πλέον ούτε αυτό έχει νόημα. Ζούμε σε μια εποχή που τα μισά ρούχα είναι δανεικά. Δεν είναι το δικό τους γούστο, αλλά το αποτέλεσμα ενός, συνήθως, κακού στιλίστα. Ένα ανόητο ψευτοσίκ»

Σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη ως καλύτερη τηλεοπτική της συνεργασία ξεχώρισε αυτή με τον Μάρκο Σεφερλή. «Ναι, γιατί περνούσαμε καλά, κάναμε και πλάκα. Μην ξεχνάς πως πήγα και τραγούδησα στο Just The Two of Us. Όπως και που πήγα με τον Τρύφωνα στο Black Out. Περνάω καλύτερα όταν κάνω κάτι που έχει πλάκα. Τον Μάρκο τον αγάπησα μέσα από το Just The Two of Us. Και στο Mega με Μία ήταν η καλύτερή μου συνεργασία, γιατί ο Μάρκος και η Έλενα ήταν άνθρωποι ευγενικοί, καθόλου καβαλημένοι και δούλευαν για την ομάδα. Ο Μάρκος είναι άνθρωπος που σέβεται τους συνεργάτες του. Και έχουμε κρατήσει μια πολύ ζεστή σχέση».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !