Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ: ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 21:00 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star

0
Βρισκόμαστε σε ένα δυστοπικό μέλλον. Ο κόσμος έχει χωριστεί σε πέντε φατρίες, βάση της προσωπικότητας και των στοιχείων του χαρακτήρα των ανθρώπων που τις αποτελούν,  με σκοπό να εκλείψουν οι αιτίες, που οδηγούν σε διενέξεις και σε πολέμους. Κάθε έφηβος -ανεξάρτητα από το που ανήκει η οικογένεια του- επιλέγει την ομάδα, στην οποία θα ενταχθεί, θα ακολουθήσει και θα υπηρετήσει. Είναι αλτρουιστής, ειρηνιστής, φιλαλήθης, γενναίος ή πολυμαθής; Ό,τι και να επιλέξει ένας και μοναδικός κανόνας υπάρχει: η φατρία είναι πάνω από το αίμα! Η Τρις Πράιορ έχει γεννηθεί σε μια οικογένεια Ανιδιοτελών αλλά γνωρίζει πως αποτελεί μια ξεχωριστή, «αποκλίνουσα» περίπτωση, η οποία δεν μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σε καμία από τις γνωστές φατρίες, βάση της ήδη υπάρχουσας ταξινόμησης. Αποτελεί μια «Απόκλιση». Ωστόσο, όταν η Τρις ανακαλύπτει μια καλά κρυμμένη συνωμοσία, η οποία φέρνει στην επιφάνεια ένα σχέδιο εξόντωσης όλων των «διαφορετικών», θα προσπαθήσει με όλη της τη δύναμη να ανακαλύψει οπωσδήποτε τι είναι αυτό που καθιστά τις «αποκλίσεις», τόσο επικίνδυνες, πριν να είναι πολύ αργά για το είδος της…
Κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος «Απόκλιση» της Βερόνικα Ροθ. Με περισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίτυπα της ομώνυμης σειράς βιβλίων να έχουν  πωληθεί ήδη μέχρι σήμερα και μια ανεξέλεγκτα ανοδική καταγραφή στις προτιμήσεις των αναγνωστών, το νέο τεράστιο φαινόμενο που ακούει στο όνομα «Απόκλιση» παίρνει πρωτοφανείς διαστάσεις, ξεπερνώντας ακόμη και τους αντίστοιχους δείκτες πωλήσεων που είχαν τα “Twilight” και “Hunger Games”, αντίστοιχα.
Πρωταγωνιστούν η προτεινόμενη για Χρυσή Σφαίρα Σεϊλίν Γούντλι (“The Descendants”), η βραβευμένη με Όσκαρ Κέιτ Γουίνσλετ (“The Reader”), ο ελληνικής καταγωγής Τέο Τζέιμς, η Άσλεϊ Τζαντ, η Μάγκι Κιού
Ο Τεό Τζέιμς έκανε μόνος του όλες τις δύσκολες σκηνές.
Η Κέιτ Γουίνσλετ ήταν 5 μηνών έγκυος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και δήλωσε πως έκανε αυτή την ταινία γιατί ήθελε να κάνει κάτι δραστικά διαφορετικό από τους προηγούμενους ρόλους της και γιατί είναι μια ταινία, που θα μπορούν να δουν και τα παιδιά της.
Το αρχικό budget της ταινίας ήταν 40 εκατομμύρια δολάρια αλλά η εταιρία παραγωγής Lionsgate το διπλασίασε μετά την επιτυχία της ταινίας της «Αγώνες Πείνας».
Η συγγραφέας του βιβλίου «Απόκλιση» Βερόνικα Ροθ, κάνει ένα σύντομο πέρασμα στην ταινία ως ένα από τα μέλη της ομάδας των «Ατρόμητων»

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νιλ Μπέργκερ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Σαϊλίν Γούντλεϊ, Κέιτ Γουίνσλετ, Τζέι Κόρτνεϊ, Άσλεϊ Τζαντ, Μάγκι Κιού, Ρέι Στίβενσον, Ζόι Κράβιτζ, Κρίστιαν Μάντσεν, Τεό Τζέιμς, Τόνι Γκόλντουιν, Μπεν Λόιντ Χιου, Μπεν Λάμπ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ: ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ (DIVERGENT))» εδώ: https://youtu.be/ZZ1nibWEjb8 σε Full High Definition στο STAR  HD.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !