Φίλιππος Σοφιανός: «Φέτος αναμένεται να αρχίσουν 13-14 νέες σειρές!»

0

Ο Φίλιππος Σοφιανός πρωταγωνιστεί φέτος στο νέο ελληνοκυπριακό σίριαλ,''Προδοσίες'',που προβάλλεται στο ΣΙΓΜΑ Κύπρου και σύντομα θα έρθει και εδώ στον ΣΚΑΪ.
Ο ηθοποιός,μιλώντας στο περιοδικό,''Τηλέραμα'',αναφέρθηκε τόσο στις χρυσές εποχές της ελληνικής tv όσο και στις ελληνοκυπριακές παραγωγές...

Στην Κύπρο γίνονται ακόμα... πράγματα, αντίθετα με εδώ. 

«Γίνονται όντως και πάνε καλά. Φέτος μάλιστα αναμένεται να αρχίσουν 13-14 νέες σειρές! Θεωρώ μάλιστα πως αυτό το "αγκάλιασμα" Κύπρου και Ελλάδας από άποψη τηλεοπτικών παραγωγών είναι κάτι πολύ θετικό, γιατί ωφελεί σε πολλά επίπεδα και δίνει δουλειά σε πολύ κόσμο, σε μια εποχή ισχνών αγελάδων. Ονειρεύομαι μάλιστα κάποια στιγμή να είμαι και ο ίδιος σε θέση να δημιουργώ τέτοιες συνθήκες που να καλώ συναδέλφους από την Αθήνα και να κάνουμε ωραία πράγματα που θα ευχαριστούν το κοινό».

Θα λέγατε, λοιπόν, πως η Κύπρος από άποψη τηλεοπτικής παραγωγής μοιάζει με την Ελλάδα του... παρελθόντος; 

«Ναι, ίσως ζει την Ελλάδα του... κάποτε, τότε που οι ηθοποιοί δεν ήμασταν του πεταματού και γίνονταν σειρές που έμειναν στην ιστορία. Είχα την τύχη να ζήσω εκείνη τη χρυσή εποχή και νιώθω βαθιά μέσα μου τη διαφορά με το σήμερα. Βέβαια, τότε υπήρχε και μια υπερβολή και μια σπατάλη, από μέσα τους ωστόσο αναδείχτηκαν απίθανα διαμάντια. Δεν θα ξαναγυρίσουν ποτέ αυτές οι εποχές».

Διακρίνω μια νοσταλγία; 

«Ναι, τη νοσταλγώ εκείνη την εποχή, αλλά επειδή ο ενεστώτας, το παρόν, είναι πολύ σκληρά, δεν έχω και πολλά περιθώρια για ονειροφαντασίες, καθώς αναγνωρίζω πως εκείνη τη χρυσή εποχή με το σήμερα τις χωρίζει... το χάος! Ως εκ τούτου, νιώθω πολύ τυχερός που έχω δουλειά, ενώ άλλοι συνάδελφοι ξέρω από πρώτο χέρι πως ζουν σε συνθήκες απόλυτης ένδειας».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !