Ο ΑΝΤ1 για το trailer ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ

Unknown
0
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η Φαίη Σκορδά επιστρέφει με όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε όμορφα τη μέρα σας!

Το ευφάνταστοκαι διασκεδαστικό τρέιλερ της εκπομπής είναι έτοιμο και μας δίνει μια μικρή γεύση για το τι θα δούμε αυτή την σεζόν!

Η Φαίη με soundtrack το τραγούδι της Cindy Lauper «Girls JustWanna Have Fun» τραγουδά με ένα εντυπωσιακό lipsync σεpopαισθητική, ενώ ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Σπύρος Σούλης θέτουν εαυτούς στις υπηρεσίες των κοριτσιών της παρέας, της Σάσας Σταμάτη, της Μαντώ Γαστεράτου και της Τζένη Μελιτά.

Το «Girl power feeling»θα είναι ιδιαίτερα έντονο φέτος στο Πρωινό, ενώ παράλληλα οι σταθερές αξίες της εκπομπής, η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα προσθέτουν τις δικές τους μοναδικές πινελιές στην ομορφότερη πρωινή συντροφιά.

Στο τρέιλερ, το οποίο γυρίστηκε σε ένα πλατό 1.000 m2, φορέθηκαν 45 κοστούμια, χρησιμοποιήθηκαν 10 διαφορετικά σκηνικά, ενώ χρειάστηκαν 11 ώρες χορογραφίας και 17 ώρες γυρισμάτων για τη δημιουργία ενός διασκεδαστικού υπερθεάματος 49 δευτερολέπτων.

Το πιο διασκεδαστικό ΠΡΩΙΝΟ, έρχεται από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 10:00 μόνο στον ΑΝΤ1 και υπόσχεται να σας προσφέρει μία ολόκληρη χρονιά γεμάτη καλή διάθεση, χιούμορ και εκπλήξεις. 

Το δημιουργικό concept, το οποίο ανήκει στη Frank&Fame
και η παραγωγή έγινε από τον ΑΝΤ1 με σκηνοθέτη τον Κώστα Τριπύλα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !