Με το ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ στο χέρι #1 by Γιώργος Πασχαλίδης

3
Καλησπέρα ,φίλοι μου. Πρεμιέρα σήμερα για τη στήλη και είμαι έτοιμος να πιάσω το Τηλεκοντρόλ στο χέρι , να κάνω ζάπινγκ στα κανάλια αλλά και να σας αποκαλύψω θέματα που δεν ξέρετε και θα μάθετε μόνο από εδώ.

8 η ώρα και το ξυπνητήρι χτυπά… Ναι, είναι ώρα να ξυπνήσω και να ανοίξω τη ρημάδα την τηλεόραση μπας και δω κάτι νέο. Βλέπετε το καλοκαίρι μπουχτίσαμε στην επανάληψη. Για πρώτη φορά στα χρονικά παρακολούθησα μέχρι και ΕΡΤ1.  Στο Τηλεκοντρόλ μου, 3 νούμερα είναι καθαρά και φαίνονται, το 1, το 2, και το 3. Νομίζω πως όλοι ξέρουμε που αντιστοιχεί το κάθε νούμερο.

Φτιάχνω καφέ, και στις 8:30 παίρνω το Τηλεκοντρόλ και πέφτω πάνω στο Happy Day. Την εκπομπή την ξέρουμε, ωραίο το πάνελ, γλάστρα ο Φραγκολιάς, κι ένας Βερύκιος έξω φρενών , που ο ALPHA δεν πήρε άδεια πανελλαδικής εμβέλειας. Κι ενώ περιμένω να δω κανένα εγχώριο θέμα,  πέφτω στο πρώτο αδιάφορο Video που ασχολείται με το  εξωτερικό gossip , άντε και καμία είδηση πρόμο νέου site...  Πόσο να αντέξει το καημένο το χεράκι μου! Το γύρισα εκείνη τη στιγμή, μέχρι και οι επαναλήψεις του MEGA,  μου φάνηκαν περισσότερο ενδιαφέρουσες…

Πάντως, μια και είμαι στη συγκεκριμένη ζώνη, μου προκαλεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον το ‘’Φτιάξε ΚΑΦΕ να στα πω’’ (πολύ μεγάλος τίτλος ρε αδελφέ). Το ψάχνουν το ρεπορτάζ, δημιουργούν θέματα, δεν επαναπαύονται… Η ομάδα βέβαια θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να δεθεί , ωστόσο, είναι μια καλή αρχή. Τα νούμερα βέβαια δεν είναι και ικανοποιητικά και θα χρειαστεί σίγουρα χρόνο.

Έτοιμο το πρωινό μου στις 10. Και μιας και είμαι στο Έψιλον, δεν αλλάζω κανάλι και συνεχίζω  να βλέπω την πρεμιέρα . Μια εκπομπή λίγο απ’ όλα. Ειδικά η πρεμιέρα είχε θέματα και  ενημερωτικά. Προσπαθούσα να δω πού θα καταλήξει όλο αυτό. Τα νούμερα άκρως ικανοποιητικά. Τα σχόλια βέβαια ότι οι αντίπαλοι φοβούνται το μεγάλο ρεύμα που είχε η εκπομπή είναι απλά για γέλια… Εντυπωσιακό το studio, θυμίζει βέβαια λίγο Το Πρωινό και το Πρωινό Mou. Λογικό θα μου πείτε, αφού είναι μια εκπομπή παρόμοια...

Χτυπάει το κινητό μου…  Έλα, Γιώργο, να σου πω. Πέφτει ξανά στο τραπέζι  η Έλενα Παπαρίζου για το Rising Stars . Μα, αυτή δεν είχε υποχρεώσεις; Ναι, αλλά το Rising Stars θα παίξει λίγο αργότερα, κατά τον Δεκέμβριο.
Μια και με πήρες τηλ., γράφτηκε ότι προσπαθούν να ψήσουν τον Ρέμο. Γιώργο, o Ρέμος δεν ήθελε να παίξει στο αντίπαλο του VOICE γι' αυτό και είπε όχι. Ίσως να έχει αλλάξει γνώμη τώρα που δεν υπάρχει…

Ανοίγω το Facebook μου και στην αρχική μου σελίδα βλέπω το VOICE.  Ξεκίνησαν, λέει, πάλι οι δηλώσεις συμμετοχής. Για  ποιο κανάλι  βέβαια δεν λέει .Για διευκρινίσεις επικοινωνήστε με τo 210 6100570.

Συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα το Καλημέρα Ελλάδα. Για άλλη μια χρονιά σύμφωνα με μια πρώτη ματιά οι τηλεθεατές επιλέγουν τον Γιώργο Παπαδάκη για την πρωινή ενημέρωση. Πάντως, ο Γιώργος Παπαδάκης πρέπει να χάρηκε πολύ την αλλαγή του Studio του και με το δίκιο του ,αφού ο ΑΝΤ1 είχε να του το αλλάξει από εποχές του Φερεντίνου με τη Χρηστίδου…

Τι κι αν περιμένει (λέει…) το MEGA για να δει τι θα γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες μου, ο Άκης Πετρετζίκης ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι από τον Ιανουάριο θα μαγειρεύει όπως όλα δείχνουν μέσα από τηλεοπτική συχνότητα… και μπορεί τελικά να μην είναι αυτή που φαντάζεστε!

Πολύ κοντά στο να επιστρέψουν και πάλι στις οθόνες μας είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος αλλά και η Μαρία Μπακοδήμου.
Σας το είχα πει το καλοκαίρι ότι το δίδυμο δεν θα χαθεί…

Ας πιάσω και πάλι το Τηλεκοντρόλ μου στο χέρι. Τσουπ, το τρέιλερ του Πρωινού στον ΑΝΤ1. Βρε τι μου θυμίζει… έσπαγα το κεφάλι μου! Ααα,το βρήκα. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και το JUMBO. Δεν λέω ,είναι έξυπνο, γρήγορο και σου φτιάχνει το κέφι.

Κλείνοντας, δυο λογάκια μόνο...
Πολλοί προσπάθησαν να κάνουν το tvnea 2 και εννοείται δεν τα κατάφεραν, έστω κι αν προσπάθησαν με ύπουλο τρόπο να πάρουν ακόμη και τη συντακτική του ομάδα... Αν είσαι μάγκας, τότε φτιάξε την ομάδα σου μόνος σου! Βλέπεις, μπορεί μερικοί να μας βρίζουν , ωστόσο,ακόμη κι αυτό μας δείχνει ότι το TVNEA.COM αξίζει πολλά… Το TVNEA.COM έγινε από το μηδέν και εξελίχθηκε μόνο του, χωρίς κανένα πρόμο!

Αυτό ήταν για σήμερα. Ραντεβού, φιλαράκια μου, την επόμενη Πέμπτη, με το Τηλεκοντρόλ.

Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis 
Ακολουθείστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Ακολουθείστε στο Instagram:pasxalidis_giorgos
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Επιτέλους η αγαπημένη στήλη. Καλή αρχή Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΗΛΗ!!!!!! ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΓΙΩΡΓΟ!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου Γιώργη με τα ωραία σου!!!
    Καλη αρχή!!! Μόνο εσύ τα λές σωστά και παρά οι άλλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !