Παναγιώτης Ψυχάρης: Το Mega θα συνεχίσει να λειτουργεί, μόνο στη φαντασία και τις ονειρώξεις κάποιων θα κλείσει.

0
Την θέση πως το Mega θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα από την εξέλιξη της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών αλλάζοντας εν ανάγκη και την πλατφόρμα εκπομπής σήματος, εξέφρασε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, Παναγιώτης Ψυχάρης.

Εκπροσωπώντας τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (του οποίου αποτελεί και διευθύνοντα σύμβουλο) και όντας εκ των βασικών μετόχων της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, ο γιος του Σταύρου Ψυχάρη, δήλωσε (ως δικαιούται) ότι δεν θα αναφερθεί καθόλου στις υποθέσεις του Οργανισμού που βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης, ότι το ποιος θα βάλει τα χρήματα για να συνεχίσει ο σταθμός τη λειτουργία του δεν είναι ζήτημα που θα πρέπει να απασχολεί τον ελληνικό λαό, ενώ εμμέσως υποστήριξε πως οι τράπεζες είναι κερδισμένες από το δανεισμό στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, καθώς έχουν εισπράξει όπως είπε 130 εκατ. ευρώ σε τόκους.
«Το Mega θα συνεχίσει να λειτουργεί, μόνο στη φαντασία και τις ονειρώξεις κάποιων θα κλείσει», δήλωσε ο κ. Ψυχάρης και πρόσθεσε:
Μπορεί να δημιουργήσει πρόγραμμα και να εκπέμψει μέσω Nova, δορυφόρου κτλ. Θα συνεχίσει να παράγει πρόγραμμα ποιος δίαυλος θα χρησιμοποιηθεί είναι άλλο θέμα. Αν δεν πάρεις άδεια δεν σημαίνει ότι δεν θα έχεις κανάλι. Υπάρχει λοιπόν και θα συνεχίσει να υπάρχει.
Ο κ. Ψυχάρης ισχυρίστηκε πως δεν υφίστανται καν κόκκινα δάνεια στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ και ότι ο σταθμός έχει πληρώσει 130 εκατ. ευρώ σε τόκους για το ομολογιακό δάνειο που έχει λάβει. «Για δάνειο χαμηλότερο των 100 εκατ. ευρώ! Που θα τα είχαν βρει οι τράπεζες αυτά τα λεφτά; Από την ανακεφαλαιοποιήση και τους κόπους των ανθρώπων!», είπε αφήνοντας να εννοηθεί πως η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ έκανε χάρη στις τράπεζες και το ελληνικό δημόσιο. « Το δημόσιο δεν έχει ζημιωθεί ούτε ένα σεντ, τα υπόλοιπα (σ.σ. μελλοντικά προβλήματα) είναι απλά εικασίες», πρόσθεσε.
Πάντως ο Παναγιώτης Ψυχάρης άφησε αιχμές για πιέσεις στις τράπεζες προκειμένου να μην επιτευχθεί η ΑΜΚ στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ. «Είναι η αίσθηση που έχω ότι υπήρξε παρέμβαση! Είμαστε μικρή χώρα και γνωριζόμαστε όλοι», δήλωσε. Σημείωσε δε πως το επίμαχο δάνειο είχε συνδεθεί με ΑΜΚ η οποία δεν ολοκληρώθηκε (ακόμα όπως είπε) λόγω της αβεβαιότητας της εποχής. Για τη ταινιοθήκη του σταθμού είπε, πως μόλις η οικονομία ανακάμψει και αυξηθούν τα έσοδα από τη διαφήμιση, θα ανέβει και η αξία της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !