Εντοπίστηκε drone πάνω από το κτήριο του κρίσιμου διαγωνισμού των αδειών- Δες φωτογραφίες


Κι ενώ η κρίσιμη διαδικασία της δημοπράτησης των 4 αδειών είναι εν εξελίξει,ένα ακόμη απρόσμενο,αλλά όχι ευτράπελο αυτή τη φορά,συμβάν έλαβε χώρα πριν από περίπου 1 ώρα.

Όπως πληροφορεί το newsit.gr,λοιπόν,στις 20:16  ένα drone εντοπίστηκε πάνω από το κτήριο της Γενικής Γραμματείας,  Ξαφνικά οι δημοσιογράφοι, που βρίσκονται ώρες έξω από το κτήριο της Γενικής Γραμματείας, είδαν ένα drone στον ουρανό που φαινόταν πως είχε ξεκινήσει από τη Συγγρού με κατεύθυνση το κτήριο των αδειών.

Οι Αστυνομικοί αμέσως τέθηκαν σε συναγερμό για να δουν την πορεία του drone. Ωστόσο, το drone δεν πέταξε πάνω από το κτίριο όπου βρίσκονται όλοι για τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά το πλησίασε. Και αμέσως αποσύρθηκε.

Το drone δεν ανήκει στην αστυνομία.  Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το εν λόγω drone που έφτασε σε απόσταση αναπνοής από το κτήριο της Γενικής Γραμματείας.Δεν αποκλείεται να ανήκει σε κάποιο κανάλι.

Δες φωτογραφικό υλικό:
ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: