Διάσημος τραγουδιστής δηλώνει: Οι γονείς μου έμαθαν τυχαία, πως είχα γυναίκα και παιδί....

0
Ο Γιώργος Γερολυμάτος εκμυστηρεύτηκε στην Κατερίνα Γαρνέλη και στην εφημερίδα Espresso πως οι γονείς του έμαθαν τυχαία όταν τον επισκέφτηκαν στο σπίτι πως έχει γυναίκα και παιδί. 



Ήσασταν και αθλητής του δεκάθλου στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο. 

 Είχα πολλές επιτυχίες, αλλά δεν κράτησε πολύ αυτή η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό, γιατί αφιέρωνα πολύ χρόνο στις πρόβες που έκανα με τα γκρουπ. Ξενυχτούσα και το πρωί είχα σχολείο. Δεν προλάβαινα. Είχα την υποχρέωση να τελειώσω το γυμνάσιο. Εν τω μεταξύ, παντρεύτηκα σε πολύ μικρή ηλικία. Ο πρώτος γάμος μου έγινε πριν κλείσω τα 18 μου. Η τότε γυναίκα μου, μεγαλύτερή μου και πολύ όμορφη, ήταν Γερμανίδα μανεκέν. Τον έκανα κρυφά από τους γονείς μου, αν και ήξεραν ότι ήταν κοπέλα μου. Τους σεβόμουν πολύ. Εμενα στην Ιωάννου Δροσοπούλου, σε μια γκαρσονιέρα. Ήρθε μια ημέρα ο πατέρας μου να με αναζητήσει και του λένε «ο κ. Γερολυμάτος με τη σύζυγό του και το παιδάκι τους μετακόμισαν». Κι έμεινε «κάγκελο». 

Είχατε παιδί και δεν το ήξεραν; 

 Ναι, δεν ήξεραν ότι είχα κάνει παιδί.

Η αντίδρασή τους; 

 Όταν το είδαν, ηρέμησαν. Κατάλαβαν, όμως, ότι αυτός ο γάμος δεν θα κρατήσει πολύ, γιατί ήμουν αρκετά μ

ικρός. Μεγάλωσα τον γιο μου με πολύ ωραίο τρόπο. Μία ήμασταν μαζί με την πρώην σύζυγό μου, μία δεν ήμασταν. Ως γάμος κράτησε λίγο, ως σχέση αρκετά. Αργότερα κι άλλες κοπέλες πέρασαν από τη ζωή μου, ερωτεύτηκα πολλές φορές. Δεν έπαψα να τη βλέπω, να είμαστε μαζί με το παιδί, να πηγαίνω στη Γερμανία, να έρχεται εκείνη εδώ. Ήμασταν αγαπημένοι. Τώρα δεν ζει… Πέθανε από καρκίνο αρκετά χρόνια πριν. Ο γιος μου είναι εδώ, στην Αθήνα. Έχει γυμναστήρια και έχω και δύο εγγονάκια, εννέα και επτά ετών. Και η κόρη μου από τον δεύτερο γάμο μου, η Ηλαϊάνα, είναι οκτώ ετών.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !