Οι λόγοι που ο Κατσούλης οδηγείται εκτός Συμμαθητών...

Οι «Συμμαθητές» είναι ένα από τα σίριαλ που δικαίως έχουν πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, στον ΑΝΤ1.

Το εν λόγω σίριαλ έχει αγαπηθεί  πολύ από το κοινό τόσο λόγω σεναρίου όσο και λόγω χαρακτήρων. Ο κόσμος έχει ταυτιστεί με τους πρωταγωνιστές και ανυπομονεί κάθε εβδομάδα να μάθει τις εξελίξεις.

Μέχρι το δεύτερο κύκλο επεισοδίων δεν είχε αποχωρήσει κάποιος βασικός πρωταγωνιστής από τη σειρά εκτός της Πηνελόπης Αναστασοπούλου που έκανε ένα μικρό διάλειμμα λόγω εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, στον τρίτο κύκλο επεισοδίων θα έχουμε μια μεγάλη απώλεια. Από τους «Συμμαθητές» θα αποχωρήσει ο Κρατερός Κατσούλης.

Υ.Γ Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea.com,η αποχώρηση αυτή ήταν κάτι που στενοχώρησε πολύ τον ηθοποιό,αλλά και την ομάδα του σήριαλ.Τα πράγματα όμως δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά,αφού από φέτος ο Κρατερός θα παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή στο "Έψιλον" με την Κατερίνα Καραβάτου και όχι το Σαββατοκύριακο.Έτσι η συμμετοχή του στην κωμική σειρά του Αντ1 δεν θα μπορούσε να του επιτραπεί για λόγους χρόνου,αλλά και υπερέκθεσης.

Προφάνως ο Κρατερός θα παίζει στα πρώτα επεισόδια,αφού έχουν ήδη γυριστεί τα πρώτα 8 από τον Ιούνιο.Η αποχώρηση του λοιπόν θα γίνει σταδιακά.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: