Το Βινύλιο Επιστρέφει

Unknown
0
Το Vinyl Is Back, το αυθεντικό Vinyl Bazaar Show, συνεχίζει τη δυναμική πορεία του στα πρότυπα των μεγάλων διεθνών παρόμοιων εκδηλώσεων βάζοντας την δική του σφραγίδα στο «Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου» (Hellenic Motor Museum) το τριήμερο: Παρασκευή 23, Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, με θέα την Αθήνα από τον 4ο όροφο! Με ελεύθερη είσοδο και πάλι!


Τα βινύλια παίρνουν τη θέση τους δίπλα στα κλασσικά μοντέλα αυτοκινήτου και υπόσχονται μια ανεπανάληπτη γιορτή για όλους τους vinyl maniacs, τη vinyl new generation, αλλά και όσους έβαλαν σε λειτουργία και πάλι τα παλιά τους πικάπ!

Το Vinyl is Back, η κορυφαία εκδήλωση για το βινύλιο, πρωτοπορώντας υπόσχεται ένα τριήμερο γεμάτο διαδραστικές εκδηλώσεις, live εμφανίσεις συγκροτημάτων, happenings, εκθέσεις μουσικών οργάνων και juke box, και άλλες εκπλήξεις στο «Μουσείο Αυτοκινήτου» τον πιο ταιριαστό χώρο στην καρδιά της πόλης!

Η ιστορία του Vinyl Is Back, του αυθεντικού vinyl bazaar show, ξεκίνησε στο «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι τον Μάρτιο του 2013. Μετά από 5 πολύ πετυχημένες εκδηλώσεις εκεί, στη συνέχεια άφησε το στίγμα του στο φιλόξενο χώρο του «Cine Κεραμεικός» και συνεχίζει την πορεία του στο «Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου» όπου για δεύτερη φορά τα βινύλια θα γίνουν ένα με την vintage διάσταση των «τεσσάρων τροχών».

Το Vinyl is Back μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένο και περήφανο γιατί - με μια σειρά από στρατηγικές αποφάσεις και επιλογές- έχει ανταποκριθεί στους στόχους του, δημιουργώντας την κορυφαία εκδήλωση για το βινύλιο πανελλαδικά, συγκεντρώνοντας συστηματικά όλους τους λάτρεις του, αλλά και δημιουργώντας νέο κοινό! Το Vinyl is Back κρατά ζωντανό το βινύλιο και το σερβίρει ζεστό στο πικ-απ μας! Ένα πραγματικό show με μεγάλο πρωταγωνιστή το βινύλιο που αντέχει στο χρόνο, αναπτύσσεται παράλληλα με τη διαχρονικότητα του βινυλίου.

culturenow.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !