''Πέπη'' και ''Σωσώ'' ενώνονται ξανά!-Tι λέει η Φωτεινή Μπαξεβάνη για το σίριαλ της Χατζησοφιά στο STAR;

0
Η Φωτεινή Μπαξεβάνη μιλά για τη συνύπαρξή της μετά από 17 χρόνια με την Καίτη Κωνσταντίνου...

 Υπήρξαν κολλητές- «φαρμάκι» στα «Εγκλήματα», ως «Πέπη» και «Σωσώ», και τώρα, 17 χρόνια μετά, η Φωτεινή Μπαξεβάνη και η Καίτη Κωνσταντίνου ετοιμάζονται να ενώσουν και πάλι τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τους. Οι δυο τους θα πρωταγωνιστήσουν,ως γνωστόν, στη σειρά, «Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές», σε σενάριο Άννας Χατζησοφιά και σκηνοθεσία Φωτεινής Κοτρώτση, που θα προβληθεί από το Star και το Mega Κύπρου, ενώ θα έχουν στο πλευρό τους ,τους Λεωνίδα Καλφαγιάννη, Αρη Σερβετάλη, Αννα Μονογιού και Μένια Μαθιουδάκη. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν στην Κύπρο στις 22 Αυγούστου. 

«Με τη Φωτεινή Κοτρώτση είχαμε συνεργαστεί στην παραγωγή, "Εντιμότατοι κερατάδες",και είχαμε περάσει υπέροχα. Ετσι, χάρηκα πολύ όταν μου πρότεινε τον ρόλο της Τζένης, μιας μπριόζας κομμώτριας, που είναι άψογη επαγγελματίας και έχει μια αδυναμία στη ζωή της: την κόρη της (Μένια Μαθιουδάκη). Στη ζωή της μπαίνει τυχαία η Άντζι (Καίτη Κωνσταντίνου), με την οποία γίνονται φίλες καρδιάς. Η Άντζι τής εμπιστεύεται ότι ζει ένα δράμα, καθώς πρέπει να συγκατοικήσει με τον πρώην άνδρα τής κόρης της (Λεωνίδας Καλφαγιάννης) και τα εγγόνια της, καθώς η θυγατέρα της (Άννα Μονογιού) λείπει στο εξωτερικό για δουλειές και τους στέλνει συνάλλαγμα»,λέει στην ''Espresso'' η Φωτεινή Μπαξεβάνη και συμπληρώνει: «Το μόνο που αγνοούμε και οι δυο είναι ότι η κόρη μου είναι η νυν αγαπημένη του πρώην γαμπρού της».

Για την ηθοποιό η μετάβαση στην Κύπρο δεν θεωρείται ξενιτιά, στο νησί νιώθει σαν να βρίσκεται στο σπίτι της. «Δεν διαχωρίζω τους Ελλαδίτες από τους Κύπριους. Επίσης, δεν υπάρχει κούραση όταν έχεις δουλειά, απλά είναι περισσότερα τα ταξίδια με αεροπλάνο. Είναι πολύ σημαντικό σε αυτήν την περίοδο της κρίσης Κύπριοι και Ελληνες παραγωγοί να συνεργάζονται, να δίνουν δουλειά στους καλλιτέχνες και να χαρίζουν όλοι μαζί δωρεάν χαρά στους τηλεθεατές», τονίζει η Φωτεινή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !