Έλενα Παπαρίζου:Τι λέει για τo "Rising Star";

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Με αφορμή τα 20 χρόνια του MAD, η Έλενα Παπαρίζου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «Οk!», η οποία θα προβληθεί την Κυριακή 31/7 στις 20.00 μμ.

Ανανεωμένη και με πολλή διάθεση για δουλειά, η Έλενα είναι στη πιο δημιουργική φάση της ζωής της. Αυτή την περίοδο, βρίσκεται σε καλοκαιρινές συναυλίες μαζί με το δίδυμο Μύρωνα Στρατή και Ησαία Ματιάμπα, ενώ στα μέσα Αυγούστου θα αναχωρήσει για Σουηδία. Στη σκανδιναβική χώρα, η τραγουδίστρια έχει κανονίσει να κάνει εμφανίσεις μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, σε μια μουσική παράσταση  δίπλα σε δύο εξαιρετικούς Σουηδούς καλλιτέχνες.

Ο παρουσιαστής ρώτησε τo «Number One» κορίτσι της Eurovision ΑΝθα συμμετείχε ξανά στο διαγωνισμό. Η απάντηση της εκπλήσσει «Για μένα δεν έχει κλείσει, ακόμα, το κομμάτι Eurovision. Αν είχα ένα καλό τραγούδι θα συμμετείχα και με την Ελλάδα».


Όταν ο Θέμης αναφέρθηκε στα προσωπικά της, η τραγουδίστρια δε δίστασε να του εξομολογηθεί πως θέλει να μεγαλώσει η οικογένεια της. Τι είπε για το γάμο της που κατάφερε να κρατήσει κρυφό; ΑΝ κάτι θέλεις πάρα πολύ να μην μαθευτεί, φυσικά και μπορείς να το κρατήσεις μυστικό. Αν δεν θέλει το ζευγάρι κανείς, δεν μπορεί να το μάθει» ανέφερε.


Το τελευταίο διάστημα το όνομα της Έλενας είναι φαβορί για την θέση του κριτή στο παιχνίδι Rising Star στον Ant-1. Σε ερώτηση του Θέμη ΑΝ θα καθόταν ξανά στη θέση του κριτή (συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του Dancing on ice) σε κάποιο talent show, η Έλενα ήταν θετική. «Θα με ενδιέφερε πολύ. Μάλιστα, το έχω κάνει στο παρελθόν και πέρασα πολύ ωραία. Αν ήμουν κριτής σε ένα μουσικό talent show ακόμα καλύτερα γιατί θα είναι ακριβώς πάνω στο αντικείμενο μου».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !