Formula 1:Το Γκραν Πρι της Γερμανίας μέσα από την ΕΡΤ2...

0
Η Formula 1 στην ΕΡΤ2 και την ΕΡΤHD ,αύριο,Κυριακή,31 Ιουλίου,στις 15.00.

Γκραν Πρι Γερμανίας 2016
Η Formula 1 μεταφέρεται στη Γερμανία για τον 12ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2016. 

Το «Χόκενχαϊμ» επιστρέφει στο ημερολόγιο μετά από απουσία ενός έτους, σηματοδοτώντας το τέλος ενός «μίνι μαραθωνίου» στο φετινό πρωτάθλημα πριν τη διακοπή του Αυγούστου, κατά τη διάρκεια του οποίου έγιναν έξι αγώνες σε οχτώ εβδομάδες. Σε αυτήν την περίοδο, ο Λιούις Χάμιλτον έφερε «τα πάνω κάτω» στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας πέντε νίκες σε έξι αγώνες και μετατρέποντας ένα μειονέκτημα 43 βαθμών από τον Ρόσμπεργκ, σε προβάδισμα έξι βαθμών στο πρωτάθλημα οδηγών. Ποια καλύτερη ευκαιρία για τον Γερμανό πιλότο της Mercedes, για να επιστρέψει στις νίκες, και μάλιστα στο σπίτι του, σε μια πίστα που θριάμβευσε στον τελευταίο αγώνα που έγινε εκεί το 2014;

Όπως συνέβη και στην Ουγγαρία, αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο του γερμανικού Γκραν Πρι. Αυτήν τη φορά,όμως,οι προγνώσεις μιλούν για αίθριο καιρό στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου και πιθανότητα βροχή την Κυριακή, κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει την έκβαση του αγώνα.

Το Γκραν Πρι της Γερμανίας αρχίζει στις 15:00, αύριο, Κυριακή ,31 Ιουλίου, και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2, την ΕΡΤ HD και διαδικτυακά από το www.ert.gr.. Μια ώρα νωρίτερα (στις 14:00) , θα προηγηθεί η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου.

Στα μικρόφωνα οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Καλεσμένοι στο στούντιο, ο Βασίλης Γούσιας (MSc Πολυτεχνείου Πατρών και διευθυντής δημόσιου σχολείου στην Αιτωλοακαρνανία) και η δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, Πόπη Παπαμιχαήλ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !