Ο Δήμος Βερύκιος... αδειάζει τα στελέχη του Alpha και θέτει όρους διαπραγμάτευσης για τη συνέχεια της συνεργασίας του με το κανάλι!

Unknown
0
Τα πάνω κάτω φέρνει ο Δήμος Βερύκιος στον Alpha, καθώς είναι προφανές ότι είναι έτοιμος για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Ο δημοσιογράφος μίλησε δημόσια στο τελευταίο Happy Day της χρονιάς για τη σχέση του με το κανάλι και άφησε σαφείς αιχμές κατά των στελεχών του σταθμού και του διευθύνοντα συμβούλου Δημήτρη Φουρλεμάδη. Ο Δήμος Βερύκιος προειδοποίησε ότι είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το Happy Day σε περίπτωση που συνεχίσει η περιφρόνηση προς το πρόσωπό του από τις «καθεστωτικές δυνάμεις του Alpha». Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση, η οποία αν δεν γίνει αποδεκτή από το κανάλι θα σημάνει την αρχή του τέλους στη συνεργασία τους.

Ο Δήμος Βερύκιος είχε από μέρες προετοιμάσει τους συνεργάτες του στο Happy Day, ότι την Παρασκευή έχει να πει πολλά. Η αναφορά για τη σχέση του με τον σταθμό κράτησε 15 λεπτά. Είχε προηγηθεί το σχόλιο του για την επιστροφή – έκπληξη του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη στον Alpha. Ο λόγος του δημοσιογράφου ήταν τελεσίγραφο προς το κανάλι.

Σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση

Εγώ εδώ μαζί σας πέρασα καλά τα δυόμισι αυτά χρόνια. Αυτό το ραδιοτηλεοπτικό πείραμα το οποίο ήταν ιδέα του ίδιου του Κοντομηνά πριν από αρκετά χρόνια, άργησε να εκτελεστεί. Αυτή η συνταγή ήταν από έναν έμπορο που ξέρει να πουλάει, τον Δημήτρη Κοντομηνά, δεν ήταν από τους τεχνοκράτες του σταθμού. Δεν ήταν δηλαδή από αυτούς που πληρώνονται για να φτιάχνουν πετυχημένες συνταγές. Του δόθηκε η ευκαιρία του Κοντομηνά να κάνει πράξη αυτό το επιχειρηματικό του όνειρο, όταν ένα αυγουστιάτικο απόγευμα εν πλω έστηναν με τη Ζήνα Κουτσελίνη την πρωινή ζώνη. Εκεί έπεσε το όνομα της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Ήταν μία εύστοχη πρόταση. Εκεί, λοιπόν, δέσαμε.

Οι καθεστωτικές δυνάμεις του Alpha

Εγώ αυτά τα διόμισι χρόνια δεν ζήτησα δεκάρα τσακιστή. Το έκανα με την καρδιά μου, κατέθεσα τα σωθικά μου. Αυτό το αγκάλιασμα του κόσμου δεν το έβλεπαν οι καθεστωτικές δυνάμεις που βρίσκονται μέσα στο κανάλι. Τελεία και παύλα! Δεν υπήρξε ούτε μία ηθική κίνηση από τον μηχανισμό του σταθμού. Έχοντας εσάς μαζί μου, τον κόσμο, τον Κοντομηνά και τον Φουρλεμάδη, είχα όλον τον μηχανισμό απέναντί μου με μία περιφρόνηση. Αυτό φάνηκε και μέσα από όλον τον μηχανισμό του σταθμού που δούλευε στα social media. Κάνω τον μαμάκα, δεν γράφω μαμάκας. Αυτή η περιφρόνηση δεν ήταν στο πρόσωπο τον δικό μου, ήταν στο πρόσωπο της ιδιοκτησίας.

«Δεν θα δεχτώ άλλη περιφρόνηση»

Θα σας αποκαλύψω ότι έχω καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στη διεύθυνση, όχι στον Κοντομηνά. Βρίσκομαι σε μια συζήτηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο του σταθμού. Είναι δύσκολη αυτή η διαβούλευση μαζί του γιατί έχει μια τριπλή ιδιότητα: του απόμακρου διευθύνοντα συμβούλου, του γιατρού και του εξομολογητή. Δεν είναι εύκολο να καταλήξουμε κάπου. Ελπίζω μέσα στον επόμενο μήνα να έχουμε καταλήξει. Προσωπικά τον Κοντομηνά, όσο στέκεται στο σανίδι και στα πόδια του, δεν θα τον εγκαταλείψω γιατί δεν εγκαταλείπω τους ανθρώπους. Θα μεριάσω όμως για να δουλέψει το σύστημα όπως δούλευε μέχρι τώρα, για να μη νιώθω εγώ περιφρόνηση. Μπορεί στην πρωινή παρέα να βρεθεί μια φόρμουλα να είμαι μαζί σας λίγες μέρες της εβδομάδας μέσω δορυφόρου από τα ξένα και τα μακρινά ή μπορεί να πάω στην Κύπρο. Αυτή η περιφρόνηση που ένιωσα τα δυόμισι αυτά χρόνια, όταν εμείς εδώ κάναμε αυτό το μεγάλο άλμα στην ενημέρωση, δεν μπορώ να το ανεχτώ. Δεν τους ζήτησα υλικά αγαθά. Δεν έχει να κάνει με εσάς. Έχει να κάνει με ηθικές πλευρές μιας επαγγελματικής σχέσης.

«Δεν θα θυσιάσεις αυτό που έχουμε χτίσει για κανέναν»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία παρακολουθούσε αποσβολωμένη όλα τα προηγούμενα λεπτά, πήρε τον λόγο και μίλησε σε έντονο ύφος: «Το όποιο προσωπικό πρόβλημα με κάποιον λύσε το, ενήλικα είσαι. Δεν θα θυσιάσεις αυτό που έχουμε χτίσει για κανέναν. Δεν το επιτρέπω εγώ! Όλοι έχουμε τα παράπονά μας. Θα βγω εγώ μπροστά! Θες να πάω να μαλώσω κάποιον»;

Ο Δήμος Βερύκιος κατέληξε συνοψίζοντας το νόημα όλων όσων είπε σε μία πρόταση: «Νομίζω ότι είναι η πιο δύσκολη διαπραγμάτευση του γιατρού, ιερέα, διευθύνοντα συμβούλου».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !