Ο πραγματικός «Μπέντζαμιν Μπάτον»: Δείτε τον 4χρονο που ζει σε σώμα 80χρονου!

0
Ο Μπαιγιεζίντ Χοσαίν από το Μπανγκλαντές είναι μόλις τεσσάρων ετών, ωστόσο, με την πρώτη πρώτη ματιά μπορεί κανείς να καταλάβει ότι δεν πρόκειται για ένα φυσιολογικό παιδί.

Η τραγική του ιστορία θυμίζει εκείνη του κινηματογραφικού χαρακτήρα «Μπέντζαμιν Μπάτον» και αυτό γιατί ο μικρός πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που τον κάνει να μοιάζει με ηλικιωμένο!

Το δέρμα του, τα δόντια του και οι αρθρώσεις του παραπέμπουν σε 80χρονο άντρα και όχι σε ένα τετράχρονο παιδί και δυστυχώς, δεν υπάρχει θεραπεία για την περίπτωσή του. Είναι ο «γέρος» του χωριού. Έτσι τον αποκαλούν τα άλλα παιδιά, τα οποία φοβούνται να παίξουν μαζί του εξαιτίας της τρομακτικής -για εκείνα- όψης του.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο Μπαιγιέζιντ δεν θα ξεπεράσει τα 15 χρόνια ζωής εξαιτίας της προγηρίας ή της ασθένειας Cutis Laxa, ωστόσο, οι νεαροί γονείς του -η μητέρα του είναι μόλις 18 ετών και ο πατέρας του 22 και είναι πρώτα ξαδέρφια- δεν σταματούν να ελπίζουν και κάνουν ό,τι μπορούν για να βελτιώσουν την καθημερινότητα του γιου της, ενώ δηλώνουν έκπληκτοι από τις διανοητικές ικανότητες του παιδιού.

Τι κι αν όταν τον είδαν για πρώτη φορά στο νοσοκομείο, νόμιζαν ότι κοιτούσαν έναν... εξωγήινο -όπως οι ίδιοι χαρακτηριστικά ανέφεραν στα ΜΜΕ που κάλυψαν την τραγική ιστορία του γιου τους- οι γονείς του μικρού τον πήγαν στο χωριό και έκανα ό,τι περνούσε από τα χέρια τους για να τον βοηθήσουν.

Στην αρχή οι συγχωριανοί τους κοιτούσαν με φόβο τον μικρό, ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου τον συνήθισαν και τώρα είναι απλά για εκείνους «ο γεράκος».

Το θλιβερό στην υπόθεση του 4χρονου είναι ότι η κατάστασή του χειροτερεύει μέρα με την μέρα και η οικογένειά του δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τον βοηθήσει. Έδωσαν μια περιουσία για να τον πάνε σε δεκάδες γιατρούς, ωστόσο, κανένας δεν κατάφερε να τους βοηθήσει. Ο τελευταίος, μάλιστα, τους είπε ότι ο γιος του δεν θα προλάβει να γίνει 15 ετών.


protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !