Το «Your Face Sounds Familiar» και ο Μεγάλος Τελικός κέρδισαν για μια ακόμη φορά την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού

0
Το show που λατρεύει τους stars όλου του κόσμου «Your Face Sounds Familiar» ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 26 Ιουνίου. Ο ταλαντούχος Γιάννης Κρητικός αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του 3ου κύκλου του talent show,  ενθουσιάζοντας κριτές, κοινό και τηλεθεατές με την ενσάρκωσή του ως Νίκος Ξυλούρης και την ερμηνεία του τραγουδιού «Ήτανε μια φορά».

Στον μεγάλο τελικό απολαύσαμε τους υπόλοιπους 3 φιναλίστ σε ξεχωριστές ενσαρκώσεις, με την Αποστολία Ζώη να κατακτά τη δεύτερη θέση ως Τάνια Τσανακλίδου ερμηνεύοντας το «Μαμά γερνάω», τον Δήμο Μπέκε την τρίτη υποδυόμενος τον Elvis Presley και την Ματθίλδη Μαγγίρα την τέταρτη με το Dangerous του Michael Jackson.

Το «Your Face Sounds Familiar» και ο Μεγάλος Τελικός κέρδισαν για μια ακόμη φορά την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού με τα νούμερα τηλεθέασης να εκτινάσσονται στα ύψη.

Η σεζόν έκλεισε με μέσο όρο τηλεθέασης 33,6% για το δυναμικό κοινό 15-44 και 33% για το σύνολο του κοινού. Τα μεγαλύτερα ποσοστά προήλθαν από τα γυναικεία κοινά, με τις γυναίκες 15-24 να εκτοξεύουν την τηλεθέαση στο 48,8%. Έστω και για ένα λεπτό πέρασαν από τον ΑΝΤ1 περίπου 3.437.281 άτομα, ενώ κατά μέσο όρο 1.116.241 άτομα παρακολούθησαν το show.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη ζώνη του, σε επίπεδο 5λέπτου, στο δυναμικό κοινό 15-44 το υψηλότερο ποσοστό έφτασε το 51,8% (25:10:00 - 25:14:59), ενώ στις γυναίκες 15-24 το 78,2% (24:20:00 - 24:24:59).

Τεράστια επιτυχία, σημείωσε το show και στα social media, καθώς για άλλη μια φορά ήταν Νο1 Trending Topic στα πρώτα λεπτά της εκπομπής.

Ένας ακόμη επιτυχημένος κύκλος για το «Your Face Sounds Familiar» επισφραγίστηκε από ένα μοναδικό πάρτι και μια κεφάτη βραδιά, με καλεσμένους τους συντελεστές του αγαπημένου talent show και σημαντικά στελέχη του Ομίλου ΑΝΤ1!

Το «Your Face Sounds Familiar», το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς μας χάρισε κέφι, γέλιο, συγκίνηση, αμέτρητες συγκλονιστικές ενσαρκώσεις, αλλά και σημαντική χρηματική βοήθεια σε πλήθος συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη, μας αποχαιρετά και μας εύχεται ένα όμορφο καλοκαίρι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !