To STAR θέλει να...χτυπήσει το ''Μπρούσκο''!-Αυτή είναι η σειρά που ετοιμάζει

0
Ακόμη μία καθημερινή σειρά έχει αρχίσει ήδη να δρομολογείται για λογαριασμό του MEGA Κύπρου και του STAR, προκειμένου να... χτυπήσουν το «Μπρούσκο».

Ποια είναι αυτή;  «Το νόημα της ζωής».
Έτσι ονομάζεται,λοιπόν,η νέα ,καθημερινή, κοινωνική σειρά του MEGA Κύπρου και του STAR, που έχει σαν στόχο να «χτυπήσει» το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1, το «Μπρούσκο».

Παράλληλα με την προετοιμασία της σειράς, προχωρά και η συγγραφή του ομώνυμου βιβλίου διά χειρός Καρμέλας Κατσαμένη. Το τηλεοπτικό σενάριο υπογράφει η ίδια η συγγραφέας μαζί με την Έλενα Χριστοφόρου («Νιώσε με», «Το δαχτυλίδι της φωτιάς» κ.ά.), ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Βάσσος Βάσσου, ο οποίος έχει και την επιμέλεια της παραγωγής.

Το πρωταγωνιστικό καστ απαρτίζεται από γνωστούς Ελληνες και Κύπριους ηθοποιούς. Ειδικότερα, αυτοί που έχουν συμφωνήσει είναι οι: Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Αϊβάζης, Γιώργος Χρανιώτης, Βασίλης Παλαιολόγος, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Μένια Μαθιουδάκη, Εμμανουέλα Χαραλάμπους. Επί πλέον, στο πρωταγωνιστικό καστ πρόκειται να δούμε και δύο πρόσωπα-έκπληξη. Το πρώτο είναι η Μαρία Ιωάννου που γνωρίσαμε ακόμη καλύτερα μέσα από το «Μπρούσκο» -υποδυόμενη την Όλγα- ,και το δεύτερο ο Στέλιος Καυκαρίδης, ο οποίος είναι ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς στην Ελλάδα και την Κύπρο, σύζυγος της Δέσποινας Μπεμπεδέλη και πατέρας της Μαριάννας Καυκαρίδου.

TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !