Βρέθηκε χρηματοδότηση για τον "Πήγασο", όχι όμως και για το MΕGA...

0
Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο έχει αποκτήσει καλό δίαυλο επικοινωνίας με το συγκρότημα του «Πήγασου» μέσω του διευθυντή του «Έθνους», Μπάμπη Παπαδάκη, που είναι κουμπάρος του Γιάννη Δραγασάκη, αναφέρουν πως σε ό,τι αφορά την πλευρά Μπόμπολα βρέθηκε χρηματοδότηση, όχι όμως για το Mega.

Τα χρήματα που -άγνωστο πώς- συγκεντρώνονται, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα διαδίδονται από την πλευρά Μπόμπολα, θα βοηθήσουν ώστε μέχρι τα τέλη Ιουνίου να επανέλθει η κανονικότητα στη μισθοδοσία του προσωπικού, που ξεπερνά συνολικά τα 2.000 άτομα. Ένας από τους λόγους για τους οποίους το συγκρότημα φέρεται να ανασυγκροτείται οικονομικά -τουλάχιστον προσωρινά- είναι οι ρυθμίσεις για τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια. Δεν είναι τυχαία άλλωστε τα συνεχή πρωτοσέλιδα της εφημερίδας για το συγκεκριμένο ζήτημα, με διθυραμβικούς τίτλους για την κυβέρνηση.

Πάντως, στο Μαξίμου επιμένουν πως, ακόμη κι αν οι πληροφορίες για τον «Πήγασο» αληθεύουν, δεν συνδέονται με τις εξελίξεις στο Mega. Κι ακόμη κάθε άλλο παρά διαψεύδουν το σενάριο ότι οι άδειες μπορεί τελικά να μην παραμείνουν τέσσερις, αλλά να υπάρξει μία επί πλέον. Παράλληλα, πάντως, από τη ρευστότητα που φαίνεται να έχει εξασφαλίσει ο Φώτης Μπόμπολας, δρομολογεί και το σχέδιο αναδιάρθρωσης του «Πήγασου», που προβλέπει ενοποιήσεις τμημάτων, αλλά και λουκέτα σε εφημερίδες και περιοδικά.

parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !