Το επόμενο βήμα της Ελεονώρας μετά το "διαζύγιό" της από το Ε

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης στο entertv.gr:

Με μια λιτή ανακοίνωση από την εκπομπή "Πρωινούλι" έγινε γνωστό ότι η Ελεονώρα Μελέτη δεν ανήκει πλέον στο κανάλι Ε, ΑΝ και τις προηγούμενες εβδομάδες ακουγόταν έντονα ότι η παρουσιάστρια είχε δεχτεί πρόταση να διαδεχτεί τη Χριστίνα Λαμπίρη στην (πολύ) πρωινή ζώνη ώστε να μετακινηθεί η τελευταία σε άλλη ώρα. Τις τελευταίες μέρες βέβαια η σχέση των δύο πλευρών είχε οδηγηθεί στα άκρα (με νομικά έγγραφα κιόλας), με τα "Αποκαλυπτικά" να ασκούν αυστηρή κριτική στην Ελεονώρα. Άλλες πληροφορίες λένε βέβαια ότι η παρουσιάστρια είχε σκοπό να αποχωρήσει από το κανάλι στα τέλη Ιουλίου που θα έληγε το συμβόλαιό της και γι΄αυτό κιόλας βρισκόταν ήδη σε συζητήσεις με δύο άλλους σταθμούς.

Μια πηγή μέσα από το Ε επίσης κάνει λόγο για ένα, προγραμματισμένο για τη Δευτέρα ραντεβού της με υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού, το οποίο όμως δεν έγινε ποτέ. Η αλήθεια επίσης είναι ότι η Ελεονώρα ήταν η πρώτη ηχηρή μεταγραφή του Ε, λίγο πριν από την Κατερίνα Καραβάτου και τη Ναταλία Γερμανού, ενώ όλοι θυμούνται τις αφίσες που υπήρχαν πέρσι σε όλη την Αθήνα με εκείνη να ποζάρει δίπλα στον Μένιο Φουρθιώτη- αλλά και την κοινή τους εμφάνιση στα βραβεία του MAD. Τα προβλήματα πάντως είχαν ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν, όταν εκείνη παραδέχτηκε δημόσια ότι είχε καταγγείλει τη σύμβασή της - για τυπικούς λόγους- αλλά γρήγορα οι σχέσεις της με το κανάλι είχαν εξομαλυνθεί.

Τι θα κάνει όμως από εδώ και πέρα η Ελεονώρα; Όπως έχει πει και η ίδια σε κοντινούς της ανθρώπους, δεν έχει πρόβλημα να μείνει και εκτός τηλεόρασης για μία σεζόν, αν δεν κάνει αυτό που την εκφράζει περισσότερο. Αυτή την περίοδο εξάλλου, είναι απασχολημένη με τη νέα της ιστοσελίδα αλλά και τη νέα σειρά αθλητικών μαγιό που έχει σχεδιάσει και θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Σε επικοινωνία πάντως που είχαμε μαζί της αρνήθηκε ευγενικά να κάνει κάποιο σχόλιο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !