Αναμένεται μεγάλο τηλεοπτικό παρασκήνιο!

Γιώργος Μουτσοντέμι
0

Προβληματισμός επικρατεί σε πολλούς παρουσιαστές και παρουσιάστριες για το τηλεοπτικό τους μέλλον. Τα κανάλια δείχνουν αρκετά διστακτικά και μελετούν προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις τους αφού είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν λιγότερες ψυχαγωγικές εκπομπές του χρόνου- ειδικά αν, όπως ακούγεται, ακολουθήσουν και άλλοι σταθμοί το πολύ σωστό, κατά τη γνώμη μας, παράδειγμα του ΑΝΤ1 και απαγορεύσουν τη δωρεάν αναπαραγωγή του περιεχομένου τους.

Χτες η Ντέπυ Γκολεμά έγραφε στη στήλη της ότι η Κατερίνα Καινούργιου αποτελεί παρελθόν για τον Alpha- το σύμβόλαιό της λήγει τον επόμενο μήνα- οι δικές μας πηγές πάντως λένε ότι η παρουσιάστρια βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τα στελέχη του σταθμού, αν και τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα καθώς είναι γνωστό ότι το κανάλι της Κάντζας θα επενδύσει περισσότερο στη μυθοπλασία που την τιμάει περισσότερο το κοινό. 

Στον ΑΝΤ1 τώρα, το βραδινό ougachallenge ενδέχεται να μην ξεκινήσει τελικά αυτή τη σεζόν αλλά να το δούμε κατευθείαν το φθινόπωρο. Έτσι κι αλλιώς προτεραιότητά τους τώρα είναι τα ραντεβού που γίνονται για το Dancing All Stars- μπορεί να έχετε ήδη διαβάσει ότι ένα από τα πρόσωπα που δέχτηκαν κρούση είναι η Ελεονώρα Μελέτη. Όπως επίσης έχει διαρρεύσει εδώ και μέρες, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει κάνει ραντεβού με το Star για την παρουσίαση πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής (έχοντας ίσως στο πλευρό της την καλή της φίλη, Μαίρη Συνατσάκη;), και φυσικά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα της δώσουν άδεια να χορέψει στον ΑΝΤ1. Και αν βγει τελικά στον αέρα ξανά το Dancing θα σημάνει την επιστροφή της Ζέτας Μακρυπούλια; Δύσκολο, μας λέει στέλεχος του σταθμού, άρα το πιο πιθανό είναι πως ο κλήρος θα πέσει ξανά στηΔούκισσα Νομικού. 

Εκεί πάντως που περιμένουμε τις μεγαλύτερες ανακατατάξεις είναι στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου- μία εκπομπή μπορεί να μην υπάρχει καν του χρόνου, ενώ σε άλλη θεωρείται σίγουρη η "ανταλλαγή" παρουσιαστών. Το δεύτερο δεδομένο είναι ότι το Happy Day -μία ιδέα που είχαν υλοποιήσει με επιτυχία ο Τζώνη Καλημέρης με τη Ζήνα Κουτσελίνη- θα έχει μεγαλύτερο ανταγωνισμό του χρόνου, αφού και το Ε αλλά και το Star σκοπεύουν να διεκδικήσουν μεγαλύτερο μέρος του νεανικού κοινού.
 


Πηγή: www.entertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !