''Δεν περίμενα ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει με τέτοιο τρόπο τα ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ''

0
Ο 29χρονος Λάζαρος Βασιλείου, έχει επιλέξει να κάνει σταθερά βήματα στον χώρο της υποκριτικής, επιλέγοντας ρόλους που θα τον πάνε ένα βήμα παραπέρα. Πέρσι μας συστήθηκε ως Ντίνος στη «Δικαίωση» του MEGA και φέτος γίνεται ο Δημήτρης της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1,«Δίδυμα φεγγάρια». Ο ίδιος αποκαλύπτει μόνο στο περιοδικό ''TV Ζάπινγκ'' αν θα είναι ξανά με την Ελισάβετ και γιατί συλλαμβάνεται...
Σε βοήθησε η συμμετοχή σου στη «Δικαίωση»; 
'' Εδώ και δύο χρόνια έχουν αλλάξει τα πάντα γύρω μου, και το γεγονός ότι με πήραν στη «Δικαίωση» σίγουρα θα το θυμάμαι. Ήμουν έτοιμος να φύγω για το εξωτερικό γιατί είχα μπουχτίσει με όλα και είχα βγει από μια τετράχρονη σχέση. Έπεσαν όλα μαζί πάνω στο κεφάλι μου. Εκείνο το καλοκαίρι ήταν το πρώτο που έμεινα στην Αθήνα προκειμένου να μαζέψω χρήματα, ενώ πέρασα από το κάστινγκ. Έτσι, «πάγωσα» λίγο το σχέδιο και ξεκίνησα από το μηδέν''.

Μετά το τέλος της σειράς ξανασκέφτηκες να φύγεις από την Ελλάδα; 
''Μετά το τέλος του ρόλου μου, ενεργοποιήθηκε ξανά η σκέψη να φύγω και είχα δώσει διορία στον εαυτό μου πέντε μήνες να δω τι άλλο μπορεί να προκύψει,και να μαζέψω τα χρήματα που χρειάζομαι. Επι πλέον ήμουν στην παράσταση «Στα σκοτεινά». Μέχρι που ήρθαν τα «Δίδυμα φεγγάρια» και άλλαξαν πάλι τα σχέδια. Είναι μια πάρα πολύ ωραία δουλειά και αξίζει τόσο στον Ανδρέα Γεωργίου όσο και στην παραγωγή. Δεν περίμενα ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει με τέτοιο τρόπο τη σειρά, γιατί σαν Λάζαρος έχω την τάση να παίρνω το χειρότερο σενάριο και να ’μαι προετοιμασμένος για όλα''.

Ο Δημήτρης θα φτάσει στα άκρα; 
''Δεν ξέρω αν θα λερωθούν τα χέρια του με αίμα, αλλά μπορούν να μπουν στα χέρια του βραχιόλια της αστυνομίας. Φτάνει σ’ ένα σημείο που τα κάνει λίγο μαντάρα και θα ’χει μπλεξίματα. Αλλά συνεχίζεται η κόντρα σου με τον Μπρούνο. Η σχέση Δημήτρη-Μπρούνο είναι σαν ένα ηφαίστειο που είναι ενεργό. Ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να γίνει το μπαμ. Από την άλλη, ο Μπρούνο δεν είναι όπως παλιά και έχει αρχίσει να αντιδρά, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει η κόντρα''.

Θα διεκδικήσεις ξανά την Ελισάβετ; 
''Διεκδίκησα την Ελισάβετ πριν από τον γάμο της, αλλά για να ξαναγίνει αυτό πρέπει να γίνει κάτι που θα τον ταρακουνήσει''.

Θα αναγνωρίσεις το παιδί; 
''Ο Μπρούνο δεν έχει αναγνωρίσει επίσημα το παιδί, αλλά στις... υπογραφές το αναγνωρίζει ο Δημήτρης. Πρόκειται για την ευαίσθητη πλευρά του Δημήτρη, αφού αρχίζει να μαλακώνει από τη στιγμή που αγκαλιάζει το μωρό''.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !