Σήμερα το τελευταίο γύρισμα για το ΜΠΡΟΥΣΚΟ-Δες συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το φινάλε

0
Σήμερα ακούγεται το τελευταίο «1, 2, 3 πάμε» του ''Μπρούσκο'' γι’ αυτή τη σεζόν.

Η σειρά ολοκληρώνει τα γυρίσματά της και οι συντελεστές ετοιμάζονται να γεμίσουν τις μπαταρίες τους για τα νέα γυρίσματα που θα αρχίσουν τον Αύγουστο, σε κάποια νησιά του Αιγαίου, φυσικά στα Χανιά αλλά και στην Κύπρο.

Το περιοδικό ''TiVi Σίριαλ''  εξασφάλισε και παρουσιάζει συγκλονιστικές στιγμές που θα δείτε μέχρι το φετινό τελευταίο επεισόδιο, με σκηνές αλλά και αυθεντικούς διαλόγους!

1. H MEΛΙΝΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ 

Ο Αχιλλέας ανακαλύπτει μια απόδειξη 3.000 ευρώ από κοσμηματοπωλείο της Κύπρου και ρωτάει τη Μελίνα, η οποία ταράζεται πάρα πολύ: «Δεν θυμάμαι. Μήπως δεν τ’ αγόρασα εγώ;», του λέει. Ο Αχιλλέας όμως επιμένει: «Τρελάθηκες; Και πώς βρέθηκε μέσα στο σακβουαγιάζ το δικό μας; Έλα, ακούω». Η Μελίνα κάνει πως κοιτάζει την απόδειξη και τελικά παραδέχεται: «Ναι, εγώ έκανα αυτή την αγορά». Η κατάσταση αρχίζει να γίνεται πιεστική από την πλευρά του Αχιλλέα: «Τι αγόρασες; Πόσες φορές θες να σε ρωτήσω;», της λέει. Η Μελίνα κολλάει για λίγο και σκέφτεται τι ψέμα να του πει ,και τελικά του λέει ότι αγόρασε ένα δαχτυλίδι για τη μητέρα της. Μόλις ο Αχιλλέας φεύγει, η Μελίνα τηλεφωνεί στη Βασιλική πάρα πολύ φοβισμένη: «Ο Αχιλλέας βρήκε την απόδειξη από το κοσμηματοπωλείο στην Κύπρο, τότε,πριν από τρία χρόνια. Κατάλαβες για ποιο πράγμα σου μιλάω. Και άρχισε τις ερωτήσεις. Ηθελα να πεθάνω». Η Βασιλική αμέσως τη ρωτάει αν του είπε την αλήθεια ,και η Μελίνα, έτοιμη να βάλει τα κλάματα, της απαντάει: «Όχι. Αφού δεν βρήκα το θάρρος να του το πω τότε. Ένα κάρο ψέματα του αράδιασα και πόναγε η ψυχή μου. Δεν μπορώ να του πω την αλήθεια, ρε Βασιλική, τώρα ξαφνικά. Δεν μπορώ». Η Μελίνα συγχρόνως φοβάται επειδή ο Στέφανος είναι φίλος του Αχιλλέα. Και τελικά αυτό που φοβόταν έγινε, καθώς ο Αχιλλέας της λέει να ετοιμαστεί για να πάνε για φαγητό με τον Στέφανο. Τρομαγμένη, λοιπόν, του λέει: «Δεν γίνεται, Αχιλλέα. Δεν μπορώ, γιατί σου έχω πει ένα μεγάλο ψέμα!». Ο Αχιλλέας την κοιτάζει άναυδος: «Τι εννοείς; Τι ψέμα μου έχεις πει;», της λέει. Αλλά η Μελίνα και πάλι δεν βρίσκει το θάρρος να του πει το ένοχο μυστικό της και βρίσκει ακόμη  ένα ψέμα: «Με ρωτάς συνέχεια αν παίρνω το σίδηρό μου κι εγώ σου λέω ψέματα. Η αλήθεια είναι ότι ξεχνάω να το πάρω και δεν νιώθω πολύ καλά. Όλη μέρα σέρνομαι».

2. Ο ΡΟΚΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ 

Ο Ροκάκης παρακολουθεί συνέχεια τη Βασιλική και τρελαίνεται που είναι τόσο αγαπημένοι με τον Μηνά. Έτσι αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση. Ένα βράδυ που η Βασιλική έχει βγει με τον Αχιλλέα και τη Μελίνα, ο Μηνάς γυρίζει στο σπίτι και μιλάει με τη Βασιλική: «Βασιλική, αποκλείεται να έρθω. Μόλις μπήκα στο σπίτι και είμαι πτώμα», της λέει. Την ίδια στιγμή, ο Ροκάκης είναι μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα κρυμμένος στην κρεβατοκάμαρα, πίσω από την πόρτα, φορώντας γάντια και έτοιμος να σκοτώσει. Ο Μηνάς ανοίγει την πόρτα, μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα και τον χτυπάει από πίσω ο Ροκάκης με ένα ξύλο. Ο Μηνάς πέφτει αναίσθητος στο πάτωμα και ο Ροκάκης βγάζει ένα μαχαίρι να τον αποτελειώσει. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή μια γειτόνισσα τον σώζει, αφού του χτυπάει την πόρτα και ο δολοφόνος αναγκάζεται να φύγει.

3. ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΜΕ ΠΑΥΛΟ 

Ο Ματθαίος βρίσκεται στα Χανιά όταν τον βλέπει ο Παύλος με την Αναστασία. Ο Παύλος τον προσβάλει και οι δύο άντρες έρχονται στα χέρια, με την Αναστασία να προσπαθεί να τους χωρίσει φωνάζοντας στη μέση του δρόμου: «Σε παρακαλώ, πατέρα»! Την επομένη ο Ματθαίος πηγαίνει στο σπίτι και ο Παύλος τρελαίνεται: «Πώς τολμάς;», τον ρωτάει, ο Ματθαίος όμως δεν ''μασάει'' και του απαντάει: «Τι θες Παύλο Γιαννακάκη; Να μείνει το παιδί μου χωρίς πατέρα, όπως έκανες εσύ με τα δικά σου;». Ο Παύλος,όμως,συνεχίζει: «Τι να τον κάνουμε τέτοιο πατέρα; Είσαι αναξιόπιστος, έχεις ιστορικό ,προικοθήρα, είχες διπλή ζωή κι ένα παιδί που η κόρη μου αγνοούσε». Ο Ματθαίος τού ορμάει: «Άμα τολμήσεις και με ξαναπείς προικοθήρα...», δεν προλαβαίνει και ο Παύλος πάει να τον βουτήξει: «Τι θα μου κάνεις, ρε; Μια κουβέντα ακόμη και θα δεις τον Χάρο με τα μάτια σου. Εγώ είμαι Κρητικός, δεν αστειεύομαι». Μόλις πάνε πάλι να σκοτωθούν, μπαίνει στη μέση ο Μάρκος ,και ο Ματθαίος φεύγει προειδοποιώντας τον: «Μη σου περάσει ποτέ απ’ το μυαλό ότι θα μπεις εμπόδιο ανάμεσα σε μένα και τον γιο μου. Γιατί τότε θα δεις και το άλλο μου πρόσωπο και δεν αστειεύομαι ούτε εγώ...».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !