Σήμερα στις 22:00 ο Α' Ημιτελικός της Eurovision 2016! Αναμένεται μία εξαιρετική βραδιά, με τεράστιο ενδιαφέρον!

Eurovision 2016 Official Logo.jpg
Σήμερα, στις 22:00, θα προβληθεί ο Α' Ημιτελικός του 61ου Μουσικού Διαγωνισμού της Eurovision, από την ΕΡΤ 1 και ΕΡΤ HD, ζωντανά από την Στοκχόλμη και την Ericsson Globe Arena! 


Αποτέλεσμα εικόνας για eurovision 2016 hostsΠαρουσιαστές της σημερινής βραδιάς, αλλά και των άλλων δύο, είναι ο περσινός  νικητής Μανς Ζέμερλοου και η παρουσιάστρια του διαγωνισμού του 2013, η κωμικός Πέτρα Μέντε. 


Σχολιαστές για την ελληνική τηλεόραση θα είναι η έμπειρη Μαρία Κοζάκου και ο αγαπημένος μας και ταλαντούχος Γιώργος Καπουτζίδης!

Η βραδιά θα ανοίξει με τον περσινό νικητή και παρουσιαστή Μανς Ζέμερλοου να ερμηνεύει το νικητήριο τραγούδι του "Ηeroes"! 


Στον σημερινό ημιτελικό συμμετέχει τόσο η Ελλάδα, όσο και η Κύπρος, άρα αναμένεται βραδιά με μεγάλο ενδιαφέρον! Ωστόσο, αυτό που κάνει τον ημιτελικό αυτό, εξαιρετικά ενδιαφέροντα είναι οι παρά πολλές καλές συμμετοχές, αφού 15 στις 18 συμμετοχές έχουν πιθανότητες για πρόκριση. Αναμένεται μία εξαιρετική βραδιά, που καλό θα ήταν να μην χάσετε, καθώς θα ακούσετε εξαιρετικά τραγούδια!

Επίσης, θα εμφανιστούν στην σκηνή και οι 3 από τις 6 χώρες που είναι απευθείας στον Τελικό, η Γαλλία, η Ισπανία και η Σουηδία!


Αποτέλεσμα εικόνας για eurovision 2016 first semifinalΗ παρακάτω πρόβλεψη είναι εντελώς προσωπική, και πιθανότατα λανθασμένη, καθώς όπως είπαμε είναι ένας εξαιρετικός ημιτελικός, που σίγουρα κάποια καλή συμμετοχή θα μείνει εκτός Τελικού!

Προσωπική Πρόβλεψη


Τελικός
Ουγγαρία
Αρμενία
Ρωσία
Κροατία
Κύπρος
Μάλτα
Τσεχία
Αυστρία
Αζερμπαϊτζάν
Ολλανδία  (ή Εσθονία)

Εκτός Τελικού
Σαν Μαρίνο
Μαυροβούνιο
Φιλανδία
Ελλάδα
Ισλανδία
Βοσνία κ' Ερζεγοβίνη
Μολδαβία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια