Τηλεκοντρόλ: Αποκ:Νέα σατιρική εκπομπή στον ΑΝΤ1-Αποκ: Έρχεται μεσημεριανό δελτίο στο Ε;-Συνεχίζει η Καινούργιου-Ο Λαζόπουλος με τον πόνο του-Νέα πρωινή εκπομπή στο STAR

0
Καλησπέρα φίλοι μου. Πέμπτη σήμερα και το Τηλεκοντρόλ επιστρέφει για τελευταία φορά εδώ στο TVNEA.COM.Ξέρω σας έλειψε πολύ , ωστόσο επαγγελματικές υποχρεώσεις και προσωπικά θέματα δεν με άφησαν να επανέλθω με την στήλη μου κανονικά κάθε Πέμπτη.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέα σατιρική εκπομπή σκέφτεται να εντάξει στο πρόγραμμα του ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική χρονιά. Για την ώρα έχουν μείνει μόνο στην σκέψη, ωστόσο όλο και πληθαίνουν οι φωνές που θέλουν μια εκπομπή τύπου Ράδιο Αρβύλα στην prime time του.

Μιας και είμαι στον ΑΝΤ1, διακαώς ψάχνει και το Show που θα προβάλλει τη νέα τηλεοπτική χρονιά στο Α ΜΙΣΟ . Αν και το κανάλι έχει κλείσει ήδη το Rising Stars αυτό ακόμα είναι στο περίμενε… Όσο για το DWTS που ακούστηκε μάλλον θα μείνει για του χρόνου στο συρτάρι του καναλιού. Όπως ακούγεται στον ΑΝΤ1 «Πάμε γι’ άλλα»…

Με νέα ομάδα και νέο τίτλο θα επιστρέψει την επόμενη τηλεοπτική χρονιά η Κατερίνα Καινουργιου στον ALPHA. Μπορεί φέτος να μην ήταν και πολύ καλή η χρονιά γι αυτήν ,ωστόσο το κανάλι την στηρίζει και θα την στηρίξει.

Ζώνες προσπαθεί να φτιάξει ο τηλεοπτικός σταθμός Έψιλον κι όπως δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης είναι πολύ κοντά στο να το καταφέρει. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του TVNEA.COM θέλουν το κανάλι να ετοιμάζει καθημερινό δελτίο ειδήσεων το μεσημέρι.

Μια πολύ καλή προσπάθεια ήταν αυτή του ΠΡΩΙΝΟΥΛΙ στο Έψιλον. Αν και η ομάδα πέρα από τον Μπέζα και την Καμπουρέλη δεν λέει τίποτα απολύτως, η παρουσιάστρια του Όλγα Λαφαζάνη κλέβει εντυπώσεις. Πολύ καλή για αυτό που κάνει. Δεν είναι τυχαία και τα νούμερα που ήταν περίπου αυτά που έκανε και το MEGA σε μια ζώνη που έχει χτίσει χρόνια… Από Δευτέρα έρχεται και ο Αιβάζης.

Φοβήθηκε ο Λαζόπουλος την απαγόρευση που έκανε ο ΑΝΤ1 στα κανάλια και κάλεσε Θέμο και Ράδιο Αρβύλα μην το δεχτούν λες και είναι στο χέρι τους…. Βλέπετε ο κύριος Λαζοπουλος θεωρεί ότι για πολιτικούς λόγους έγινε αυτό… Ο καθένας με τον πόνο του… και ο πόνος του Λαζόπουλο είναι καθαρά πολιτικός. Πάντως οι τηλεθεατές λιγόστεψαν στο Τσαντιρι του…

Πρωινό ψυχαγωγικό θέλει διακαώς το STAR. Εδώ και χρόνια το κανάλι επιθυμεί να ξεκινήσει ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα είτε στο 7 με 10 είτε στο 10 με 12. Έτσι στο κανάλι ήδη σκέπτονται τον Μάρκο Σεφερλή για το 10 με 12. Κατά συνέπεια αυτό θα φέρει αλλαγές στον προγραμματισμό του καναλιού (βλέπε Τσαπανιδου στην πολύ πρωινή ζώνη).

Κάπου εδώ το Τηλεκοντρόλ κλείνει για άλλη μια χρονιά εδώ στο TVNEA.COM. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, απο όπου καταφέραμε να βγούμε όχι μόνο ζωντανοί.., αλλά και δυνατοί.
Το TVNEA.COM  μετά τον 15 Αύγουστο αλλάζει "σχήμα" αλλάζει "όψη" αλλάζει γενικώς . Ήδη το νεο TVNEA.COM είναι σχεδόν έτοιμο με την υποστήριξη του γραφίστα μας Χρήστο Παπαδημητρίου. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, κάνοντας ένα βήμα μπροστά από αυτά που έχετε συνηθίσει.

Για παρατηρήσεις, σχόλια,επικοινωνήσετε μαζί μου μέσα απο τα Social media:
Κάνε με φίλο σου στο Facebook: Giorgos Pasxalidis (κλικ πάνω στο όνομα)
Ακολουθείστε με στο Twitter:@Pasxal_tvnea

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !